GÖREVİNE SON VERİLEN MEMURLAR KHK İLE AÇIKLANMIŞ

Kodla Büyü
Ben, her ilden lider konumundaki 5-10 kişiyi ihraç eder, diğerlerini gri memurluk gibi birşey yaparlar diye tahmin ediyordum.(ki hükümette buna benzer açıklamalar yapmıştı).. Pek kimsenin gözünün yaşına bakmamışlar. Genelde sendikadan dolayı bu isimler. Daha bankadan dolayı görevden ayrılanlara gelmedi sıra sanırım.

amip33' Alıntı:
Ben, her ilden lider konumundaki 5-10 kişiyi ihraç eder, diğerlerini gri memurluk gibi birşey yaparlar diye tahmin ediyordum.(ki hükümette buna benzer açıklamalar yapmıştı).. Pek kimsenin gözünün yaşına bakmamışlar. Genelde sendikadan dolayı bu isimler. Daha bankadan dolayı görevden ayrılanlara gelmedi sıra sanırım.

Banka, sendika, sosyla medya hepsi hocam.

solomon_kane' Alıntı:
kimbilir hangi garibanı yaktılar.Allah bunun hesabını bir bir sorar...
ne garibanı hocam bizim okuldan bir kişi atıldı hapiste hala orda bir polis arkadasın dediğine göre hala daha hocamız yapmaz bizim hocamız mubarek insan vs falan filan bu olanları savunuyormus.evinde de 300 bin tl para bulundu buzdolabına saklamıs :!:

beyler okulunuzda hasbel kader mesai arkadaşlığı yaptınız. Ama bunlar kibar cok efendi görünsede bir suc islemişler devlet tespit etmiş ihrac etmiş. Şimdi bunlara geçmiş olsun demek etik mi ayrıca suç mu ? siz arıyor musunuz mesela

EagleX' Alıntı:
teröristin neyini arayacağız hocam
Bunlara terörist demek biraz ağır oldu hocam. Elbette fanatik olup öğretmenlikle uğraşmak dışında herşeyi yapanlar vardı. İhraç listesinde onların ismini görünce hiç üzülmedim. Ama sonuçta binlerce insanı ayıklarken ister istemez hatalar olmuş olmalı

bombacı mülayim' Alıntı:
beyler okulunuzda hasbel kader mesai arkadaşlığı yaptınız. Ama bunlar kibar cok efendi görünsede bir suc islemişler devlet tespit etmiş ihrac etmiş. Şimdi bunlara geçmiş olsun demek etik mi ayrıca suç mu ? siz arıyor musunuz mesela
Ben dün evine gidip geçmiş olsun demiştim,
Bügunde listedeydi,
İnsan üzülüyor..
İyi niyetle bu yoldan gittiler ama,
Yolda birşey yapmasalar dahi gittikleri yol yanlıştı,
Ama onlara kalsa yaptıkları doğru..
Yazık oldu..
içlerinde niyetiyle ve ameliyle kötü olanlar vardı..
Dedimya insan üzülüyor..
Suç olacağını düşünmüyorum, etikliği size kalmış..

Bu öğretmenler eğer Allah (c.c.) inançlarında samimiyse atılmak dışlanmak fakir kalmak onları hiç etkilemez. Allah (c.c.) bize yeter der sabreder açlık çeker şükrederler...
Ama yok inançları değilde dünyevi çıkarları makam mevkii arzuları için bu işin içindelerse yazıklar olsun. Acınmaz böylesine tükürülür sadece...
Çünkü 16 Temmuz sabahı devir tersine işliyor olabilirdi. Bu işler şaka oyun değil Gerçekleri görün Allah (c.c.) herkese akıl fikir vermiş.

Geri