GÖREV YÖNETİCİ HATASI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan m17h41r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

m17h41r

Seçkin Üye
Seçkin Üye
aynı hata benim başıma da geldi birkaç bilgisayarda ama hiç oturup da ilgilenmedim. Çözümü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi acaba ?

C:\WINDOWS\system32 klasörünce gpedit.msc isimli bir dosya var onu açıyoruz ya da çalıştır a gpedit.msc yazıyorsunuz ordan açılan pencereden

kullanıcı yapılandırması- yonetim sablonları- sistem-'ctrl-alt-delete' seceneğine basıp görev yöneticisini devre kaldır kısmından yapılandırılmadı veya devre dısı bırak deyin ikisinden birisini yapın duzelr

yalnız sistemde virüs olma ihtimali çok yuksek düzeltseniz bile tekrar devre dısı olabilir virüsü de temizlemeniz önerilir.

mrtspmz' Alıntı:
forumda var aynı konular

Gönderdiğiniz dosyayı çalıştırdığımda aşağıdaki mesajı verdi...

"Kayıt defteri düzenleme, yöneticiniz tarafından devreden çıkarılmış."

neşem' Alıntı:
C:\WINDOWS\system32 klasörünce gpedit.msc isimli bir dosya var onu açıyoruz ya da çalıştır a gpedit.msc yazıyorsunuz ordan açılan pencereden

kullanıcı yapılandırması- yonetim sablonları- sistem-'ctrl-alt-delete' seceneğine basıp görev yöneticisini devre kaldır kısmından yapılandırılmadı veya devre dısı bırak deyin ikisinden birisini yapın duzelr

yalnız sistemde virüs olma ihtimali çok yuksek düzeltseniz bile tekrar devre dısı olabilir virüsü de temizlemeniz önerilir.

Bu yolla düzeldi... Teşekkürler hocam...

BBNET
Geri