GÜÇ KAYNAĞI FANI

Kodla Büyü

fatiha35

Aktif Üye
Okuluzda aidata bilgisayar var bugün bilgisayar açılmadı ve içini açıp baktım işlemci ve kasanın fanı çalışıyor ama güç kaynağının fanı çalışmıyor. fanı üfledim tozlaarı gitti bilgisayar çalıştı ama sonra tekrar kapatınca eski haline döndü. bilgisayarın garantisi de var güç kaynağını yerinden söküp fanıyla uğraşmak istemedim.
Sizce öğretmenlerim bu fan için ne yapılabilir.(yağlamak diyosanız nasıl ver ne tür)

????????????????????????????????????????????????????????

Sayın öğretmenim yağlamak geçici çözüm üretebilir.Tecrübeyle sabittir.En temizi garantiside varken bt arızadan fan talep et yollasınlar

nasıl bt atızadan talep edicez hiç etmedim de sadece güç kaynağı fanı mı dicem yoksa güç kaynağı mı istiyecem

sayın öğretmenim bt arızanın bir kullanıcı adı ve şifre okula verilmiştir o bilgilerle bttakip sitesine arızanızı bildiriyorsunuz sizinle zaten irtibata geçerler. Ancak siteden arızayı bildirin ya da telefonla sizin okul bakımını üstlenen sirkete doğrudan bildirebilirsiniz

Hocam PSU yu içini aç.Fan pervanesini hafif gevşet ve içine 1-2 damla yağla sonra pervaneyi motora doğru bastır ve iyice çök.Bende eski ses çıkartan bir PSU var.Benimde Şu sıralar PSU ile ubaşım dertte.(Bir yerden para olsa)Baktım olmadı fanı değiştireecem.Ama şimdilik ses iyice kesildi.

Geri