GÜNCELLEME SORUNU?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan confrere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

confrere

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, sp3 ü kurdum bilgisayarlara, paket olarak indirip kurdum... hala windows update sitesine girmiyor yaa, 'internet explorer web sayfasını görüntüleyemiyor' uyarısı alıyorum....

Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Re: GÜNCELLEME SORUNU... acil....

bi çözüm önerisi getirecek olan yok mu arkadaşlar??

arkadaşlar legal xp de kurdum, bu sorunun olduğunu bilgisayarlara,

hala windows update sitesine girmiyor, 'internet explorer web sayfasını görüntüleyemiyor' uyarısı alıyorum....

bi çözüm önerisi olan yok mu? nasıl güncelleme yapabilirim????????

ms , xp ye desteğini çekti bildiğim kadarıyla

Hocam senin problemin SP3 kurmakla çözülmüyor. Hosts dosyasını not defteriyle açmayı biliyorsundur hocam (Bilgisayarım->C->Windows->system32->drivers->etc->hosts dosyasına ulaş.(Bunun için gizli dosyaları ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğini klasör seçenekleri kısmından pasif hale getirmelisin)

Hosts dosyasını sağ tıklayıp not defteri ile aç ve açılan dosyada .microsoft.com şeklinde biten bütün linkleri sil ve hosts dosyasını kapat, kapatırken kaydet. Sonra bilgisayara restart at. Problem çözülürse ne ala, çözülmezse aklıma başka birşey gelmiyor :)

Otomatik güncellemeye aç güncellemeleri kendisi yükleyecektir.

Bilgisayarıma sağ tıkla otomatik güncelleştirmeler buradan ayarlarını yapabilirsin.

hocam micsosoft.com şeklinde biten linkler yok zaten, başka linkler var...

hasari' Alıntı:

Bilgisayarıma sağ tıkla otomatik güncelleştirmeler buradan ayarlarını yapabilirsin.

hocam keşke bu kadar kolay olsaydı sorunun çözümü :)...

alakası yok, microsoft un sitesine gitmiyo ki..

Aynı sorunla karşılaştım. İlk önce internet explorer 8 yükledim.İnternet exploreri yüklerken internet explorer 8 güncelleştirmelerini yüklemedim. Sonra internet explorer üzerinden otomatik güncelleştirme yapmaya çalıştım. Bana otomatik güncelleştirme işlemi için daha yeni bir program(ya da öyle birşeyler) yüklemek isteyip istemediğimi sordu. Yükle dedikten sonra birşeyler yaptı ama yine güncelleştirmeleri alamadım. Denetim masasından otomatik güncelleştirme seçeneğini Otomatik olarak ayarladım ve saat olarak o anki saati seçtim.(Saat 11 ise otomatik yükleme saatini de hergün 11:00 yaptım.) Bilgisayarı yeniden başlattım. Saatin yanında bildirim alanında yeni güncelleştirme var simgesi çıkınca farenin okunu simgenin üzerine getirerek kontrol ettim. Yükleme durumu %0 gösteriyordu. 1-2 dakika bekleyip tekrar kontrol ettim. Yine %0 ise bilgisayarı yeniden başlattım. Bu bilgisayarı yeniden başlatma işlemini herhalde 15-20 kere yaptım. Sonunda güncelleştirmeleri yüklemeye başladı.

confrere' Alıntı:
hasari' Alıntı:

hocam keşke bu kadar kolay olsaydı sorunun çözümü :)...

alakası yok, microsoft un sitesine gitmiyo ki..
Sen otomatik güncellemeleri aç gerisine karışma pc açık olsun bir süre takıl Microsoftun sunucularında sorun yoksa yüklenecektir. :)

Geri