Gömlek alırken nelere dikkat ediyorsunuz?

Kodla Büyü

Reyhanli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar.
Gömlek alırken hangi ayrıntılara dikkat ediyorsunuz?
pamuk oranının ne kadar olması gerekir.

%100 Pamuk olması iyidir. Ütü tutması biraz zor olur.

Kesim modeli önemli. Slim fit / normal kesim.

Kol düğmeli seçenekler tercihe kalmış.

Yaka uzunlukları da bir kriter.

biraz kilolu biri olarak şunu söyleyebilirim KESİNLİKLE yakanın rahat bir şekilde kapanmasına,
sürekli kravat ile kullanacaksanız bence boyun kısmında kravat kısmını düğmeli olması çok daha güzel duruyor
yaka kısmının ucunun fazla açık olmamasına

Karışımı yüzde 60-70 yün, yüzde 30-40 polyester olması iyidir. En iyi ütü tutma oranları bunlardır. %100 yün alırsan ütüyle akraba olursun. Dar kesim (slim fit) olmasıher zaman iyidir. Yakanın altında gizli düğme olması da (yakayı dik tutar) gereklidir.

Benim tercihim İmza slim fit M beden, Sarar slim fit 40-42 beden

Ben daha cok parasina dikkat ediyorum 50 liradan fazla vermem gomlege :D

kaliteli almaya özen gösteririm, sarar, pierre cardin, kiğılı vs. bir de slim fit (dar kesim) olmasına dikkat ederim. regular (düz kesim) gömlekler orta yaş gibi gösteriyor :S

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
kaliteli almaya özen gösteririm, sarar, pierre cardin, kiğılı vs. bir de slim fit (dar kesim) olmasına dikkat ederim. regular (düz kesim) gömlekler orta yaş gibi gösteriyor :S

hocam resmine bakılırsa slim fit olmaz sana :puhaha:

xxxben' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:

hocam resmine bakılırsa slim fit olmaz sana :puhaha:
resme iyi bakmamışsın anlaşılan :D
gömlek bedenim M

marka gömlek gerçekten verdiğimiz paraya değiyor mu arkadaşlar?

hangi markaları tercih etmeli?

süvarinin gömleklerini bir kez aldım daha da almam. sarar, kip gibi markalar diğer premium markalara göre daha uygun markalar

bi gömlek 3 yıl kadar önce hediye gelmişti hala müthiş görünüyor 10 yıl daha giyerim heralde.baktım şimdi %100 pamuk yazıyor

Geri