Gönderen: İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü (ankara)

Kodla Büyü

ogretmen006

Süper Üye
Süper Üye
Gönderen: İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü Ek Yok
Tarih Saat: 29.05.2013 16:39:40
Konu Sayı: Ttk ilkokul ve ortaokul dersprogrami - 0
From: Norm Kadro
To: Ahmet ("Ankara_MEBBİS") ; akyurt ; altındağ ; ayaş ; BALA ; beypazarı ; çamlıdere ; çankaya ; çubuk ; elmadağ ; etimesgut ; evren ; gölbaşı ; güdül ; haymana ; kalecik ; kazan ; keçiören ; kızılcahamam ; mamak ; nallıhan ; polatlı ; Pursaklar ; sincan ; şereflikoçhisar ; yenimahalle
Sent: Wednesday, May 29, 2013 11:34 AM
Subject: Re: TTK İLKOKUL VE ORTAOKUL DERSPROGRAMI

İL VE İLÇE MİLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİN DİKKATİNE;

29/05/2013-30/05/2013 TARİHLERİ ARASINDA NORM MODÜLÜ OKUL KURUM VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNE AÇILMIŞ BULUNMAKTADIR . BAKANLIĞIMIZ TALİM VE TERBİYE KURULU KARARI GEREGİNÇE İŞLEM YAPILMASINI RİCA EDERİM.

--- Original Message -----
From: Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgi İşlem Merkezi
To: ozelkalem06@meb.gov.tr
Cc: norm06@meb.gov.tr
Sent: Wednesday, May 29, 2013 11:01 AM
Subject: FW: TTK İLKOKUL VE ORTAOKUL DERSPROGRAMI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mebbis Yöneticilerinin Dikkatine

MEBBİS içerisindeki Norm Kadro Modülü, 20 Mayıs - 03 Haziran 2013 tarihleri arasında güncelleme yapılmak üzere il/ilçe, okul/kurum müdürlüklerine açılmıştı
Ancak 28/05/2013 tarih ve 22 sayılı talim ve terbiye kurulu başkanlığı kararı ile ilköğretim kurumları (ilk ve Ortaokul) haftalık ders çizelgesinin ortaokul kısmında
Değişiklik yapılmıştır.

Değişikliğe esas karar ve ekindeki ders dağılım çizelgesi ve uygulamaya esas açıklamalar ilişikte gönderilmiştir.

Söz konusu değişikliklerin güncellemede dikkate alınması,Yapılacak değişiklik sadece Ortaokulları kapsamakta olup zorunlu dersler arasına alınan
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinin ders yüklerinin Bilişim Teknolojileri (1119) branşına eklenmesi gerekmektedir.

Bilgilerinizi rica ederim.

Özlük ve Kadro Grup Başkanlığı

Geri