Görüntü Hatası (tazebama.dll virüsü)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerrax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zerrax

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okuldaki bir makineye tazebana virüsü girmiş..office dosyaları etkiliyor özellikle..combofixle falan tarattım ama silinmedi..kafayı yiyecem bir fikri olan var mı acaba..makine güvenli modtada açılmıyor kendine reset atıyor..

başka türlü halletme ihtimalimiz yok mu hocam??çünkü müdür yardımcısının makinesine olduğundan dolayı biraz sıkıntılı format..

zerrax' Alıntı:
başka türlü halletme ihtimalimiz yok mu hocam??çünkü müdür yardımcısının makinesine olduğundan dolayı biraz sıkıntılı format..

dosyaları kurtarmak lazımsa silmeden kurun dosyaları alın sonra formatlayın

combofix virüs programı değildir. Sadece bikaç usb virüsünü siler. Doğru dürüst bir antivirüs deneyin. KIS gibi.

karinca_52' Alıntı:
zerrax' Alıntı:

dosyaları kurtarmak lazımsa silmeden kurun dosyaları alın sonra formatlayın

dosyalar alınacaksa hiren's boot cd veya livecd linux (herhangi biri) kullanabilirsiniz.

katilimsiz.com a bakın hocam belki orada bulabilirsiniz. Ama virüs silerken dikkat edin çünkü virüs programları sistem dosyasında olsada virüsü siler. Sonra kis antivir vesaire bilgisayarı çökertiyor derler. Antivirüsler bilgisayarı korumak içindir temizlemek için değildir sonuçta. Ben anlıyorum hangi dll virüs yada hangi dll sistem dosyası. Garantisi sağlam bilgisayardada aynı dll dosyası varmı? Varsa sistemle alakalıdır. Boyutu filan değişmişse virüs bulaşmıştır.....

Geri