Görev Sürelerindeki Farklılıklar (Dikkatli olun)

Kodla Büyü

LostParadise

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar malumunuz il içi tercihler açıldı. Tercih sayfasındaki kurumdaki görev sürem yanlış görünüyor 9 ay 13 gün olarak çıkmış . Fakat ben zaten bu ilde başka okulda çalışmadım kurumdaki görev süremde aynısı olması lazım yani 3 yıl 3 ay 22 gün olması gerekirken 0 yıl 9 ay 13 gün görünüyor işte resminide ekledim buraya

LostParadise' Alıntı:
darkprog' Alıntı:
2010 Aralik atamasi misiniz
Evet Hocam 2010 aralık atamasıyım.
hasari' Alıntı:
Kurumunuz dönüşmüştür. İlkokul ortaokul olayı gibi.
Evet ortaokul ilkokul ama aynı müdür bakıyor yanyana okullar . Ama eğer bu etki etseydi tercih sayfası açılır mıydı yine bana ?
Tercih sayfası açılır onda sıkıntı yok. Sizin okulunuz ilköğretim okulu iken ortaokul olarak dönüştürülmüş, dolayısıyla listede dönüşen okullar ile ilgili bir seçenek var, onu işaretleyeceksiniz tercih yaparken.

İl içi yer değiştirmede hizmet puanı hesaplanması 30 eylüle göre alındığı için hizmet süresi de 30 Eylüle göre hesaplanıyor o ekranda herhangi bir sorun yok

fika02' Alıntı:
İl içi yer değiştirmede hizmet puanı hesaplanması 30 eylüle göre alındığı için hizmet süresi de 30 Eylüle göre hesaplanıyor o ekranda herhangi bir sorun yok
Hizmet puanı 16 Mayısa göre hesaplanıyor

fika02' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
fika02' Alıntı:
Hizmet puanı 16 Mayısa göre hesaplanıyor
http://ikgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2014_05/08052732_2014liiyerdeitirmeduyurusu.pdf

Madde 1
O madde hizmet süresinden bahsediyor hizmet puanından değil, ikisi ayrı şeyler. Hizmet puanı için başvuru işlemlerinin son günü olan 16 mayıs baz alınır.

pardon puan 16 mayıs hizmet süresi 30 Eylül olarak hesaplanıyor o yüzden bu resimde bir terslik yok

59GrAD.jpg

Hocalarım benim sorunum zaten "ildeki görev süresi " ve "toplam hizmet süresi" ile alakalı değil :idea: kurumdaki görev süresi :idea: ile alakalı aynen ilk yerdeki (kişisel bilgiler modülündeki bilgi)gibi ben bugün itibariyle 2 yıl 11 ay 3 gündür o okulda çalışıyorum ama tercih sayfasında "Kurumdaki görev süresi"= 0 yıl 9 ay 13 gün= görünüyor aynı onunda 30 eylül baz alınarak 3 yıl 3 ay 22 gün görünmesi gerekiyor.

LostParadise' Alıntı:
Hocalarım benim sorunum zaten "ildeki görev süresi " ve "toplam hizmet süresi" ile alakalı değil :idea: kurumdaki görev süresi :idea: ile alakalı aynen ilk yerdeki (kişisel bilgiler modülündeki bilgi)gibi ben bugün itibariyle 2 yıl 11 ay 3 gündür o okulda çalışıyorum ama tercih sayfasında "Kurumdaki görev süresi"= 0 yıl 9 ay 13 gün= görünüyor aynı onunda 30 eylül baz alınarak 3 yıl 3 ay 22 gün görünmesi gerekiyor.
Hocm daha önceden sylendi, kurumunuzun adı ortaokul olarak değiştiği için kurumdaki görev sürenizde o tarihten başlıyor. Normaldir.

9 ay 13 gün önce okulunuzun adı,türü vb değişmiş demek ki.Zaten "12 May 2014, 19:45" mesajınızda yazmışsınız.Bu yüzden 30 eylül 2014 itibarı ile 3 yıl dolacağı için tayin isteyebilirsiniz." Dönüşen okullar" nedeni ile tayin isteyeceksiniz sanıyorum.

Geri