B bilisim55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 13 Şubat 2010 #1 arkadaşlar ctrl-alt-del yaptığımda görev yöneticisi açılmıyor..."yönetici tarafından iptal edildi" hata mesajını veriyor...caresi var mı?
arkadaşlar ctrl-alt-del yaptığımda görev yöneticisi açılmıyor..."yönetici tarafından iptal edildi" hata mesajını veriyor...caresi var mı?
E earl Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,599 13 Şubat 2010 #2 güvenli modda aç, msconfig'den virüslü seçeneği kaldır. veya qpedit.msc'den düzeltmeye çalış.
KöfteHoRr Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,369 13 Şubat 2010 #3 gpedit.msc'den izin verilenler özelliğini düzenleyebilirsin kendi isteğine göre...
neverjealous Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,531 13 Şubat 2010 #6 İşletim sisteminin ne olduğuna bağlı arkadaşlar :!:
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,319 13 Şubat 2010 #7 Sisteminize bulaşan bir virüs buna neden oluyor sistemi combofix ile taratırsan sorunu halledersin. guvenlik-antivirus-spyware-vs-f48/amvo-temizlemek-icin-guncel-combofix-adresleri-t21786.html
Sisteminize bulaşan bir virüs buna neden oluyor sistemi combofix ile taratırsan sorunu halledersin. guvenlik-antivirus-spyware-vs-f48/amvo-temizlemek-icin-guncel-combofix-adresleri-t21786.html
karekedi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 565 14 Şubat 2010 #8 benzer bi durum benim de başıma gelmişti combofix sayesinde çözmüştüm.
E erdem1424 Üye Mesajlar 3 9 Kasım 2010 #9 arkadaşlar pgedit.msc den girdim nereden düzeltmem gerek ayrıntılı bi şekild e yardımcı olan biri olursa minnettar kalırım
arkadaşlar pgedit.msc den girdim nereden düzeltmem gerek ayrıntılı bi şekild e yardımcı olan biri olursa minnettar kalırım
aak Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,063 9 Kasım 2010 #10 hasari' Alıntı: Sisteminize bulaşan bir virüs buna neden oluyor sistemi combofix ile taratırsan sorunu halledersin. guvenlik-antivirus-spyware-vs-f48/amvo-temizlemek-icin-guncel-combofix-adresleri-t21786.html Genişletmek için tıkla ... :+1: :+1:
hasari' Alıntı: Sisteminize bulaşan bir virüs buna neden oluyor sistemi combofix ile taratırsan sorunu halledersin. guvenlik-antivirus-spyware-vs-f48/amvo-temizlemek-icin-guncel-combofix-adresleri-t21786.html Genişletmek için tıkla ... :+1: :+1:
C celallok Üye Mesajlar 9 11 Kasım 2010 #11 http://www.programkap.com/indir/6493_hitman_pro.html dene
halilturkoglu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 735 11 Kasım 2010 #13 gpedit.msc - Yönetim Şablonları - Sistem - Ctrl+Alt+Delete Seçenekleri - Görev Yöneticini Devre Kaldır seçeneğini Devredışı olarak ayarlayın.
gpedit.msc - Yönetim Şablonları - Sistem - Ctrl+Alt+Delete Seçenekleri - Görev Yöneticini Devre Kaldır seçeneğini Devredışı olarak ayarlayın.