görevlendirilmenin görevlendirilmesi olur mu?

Kodla Büyü

kkslyyldz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar malum şu an formatörüz ve btr görevlendirilmelerini bekliyoruz. ilçe mem den benle bir iki arkadaşı ar-ge işlerinde kullanmak için (aslında memdeki angarya işler için) tekrar valilik görevlendirmesiyle almaya çalışıyorlar. böyle birşey olması mümkün müdür? iki farklı görevlendirme yapılabilir mi? btr iptal mi edilir ?

fikri bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

hocam aynı durum bende oldu.
formatör olarak atandım
ardından arge yede görevlendirmem çıktı.
arge bu sene maaş karşılığı okulda geri kalanıda arge de olacak şekilde değiştirince arge ye gitmek istemedim.
bir dilekçe ve okuldan üst yazıyla elden argeye teslim ettim. iptal edildi.

kaan2334' Alıntı:
arge bu sene maaş karşılığı okulda geri kalanıda arge de olacak şekilde değiştirince arge ye gitmek istemedim.
Sayın hocam okulda kaç saat dersiniz var?Çünkü ders yoksa tamamen ARGE ye gidiyorsunuz diye biliyorum.

kaan2334' Alıntı:
hocam aynı durum bende oldu.
formatör olarak atandım
ardından arge yede görevlendirmem çıktı.
bir dilekçe ve okuldan üst yazıyla elden argeye teslim ettim. iptal edildi.

dilekçede birşeyler belirttiniz mi hocam yoksa ben istemiyorum mu sadece dediniz?

kkslyyldz' Alıntı:
arkadaşlar malum şu an formatörüz ve btr görevlendirilmelerini bekliyoruz. ilçe mem den benle bir iki arkadaşı ar-ge işlerinde kullanmak için (aslında memdeki angarya işler için) tekrar valilik görevlendirmesiyle almaya çalışıyorlar. böyle birşey olması mümkün müdür? iki farklı görevlendirme yapılabilir mi? btr iptal mi edilir ?

657 sayılı devlet memurları kanunun 90. maddesine göre ikinci bir görev verilemez.

Hocam aynı durum bende de söz konusuydu hiç bir şekilde olmayacağı belirtildi il milli eğitim müdürlüğü tarafından...

tayinci42' Alıntı:
kkslyyldz' Alıntı:

657 sayılı devlet memurları kanunun 90. maddesine göre ikinci bir görev verilemez.

söz konusu madde şu şekilde hocam

BİRLEŞEMİYECEK GÖREVLER:

Madde 90 - (Değişik madde: 23/12/1972 - KHK 2/1 md.)
Devlet memurlarına, vekalet görevi, ikinci görev veya ders görevlerinden ancak birisi verilebilir. Öğretmenlerin idari görevi bu hükmün dışındadır. Bir memurun üstünde birden çok ücretli vekalet görevi veya ikinci görev bulunamaz.

vekalet görevi veya ikinci görev olarak belirtmiş inşallah mem doğru yorumlar :)

Geri