Görevlendirme öğretmene tablet

Kodla Büyü

fat32man

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar görevlendirme öğretmenleri tabletle nasıl eşleştirdiniz? Ben görevlendirmeyim tablet alamıyorum.

Görevlendirme öğretmenlere tablet gelmiyor bildiğim kadarıyla o yüzden eşleme yapamazsınız

pilot okuldayım geçen sene görelendirme gelen öğretmene tablet verilmiş mebbise işlenmesini bekliyorum görevlendirmemin

görevlendirmelere verilmiyor peki ücretlilere veriliyor mu?

Arkadaslar benim daha görevlendirme kaydım mebbis e girilmeden tableti kendime eşleştirdim ama kullanıcı hatası deyip aktivasyon yapmıyor. Mebbise görevlendirmeyi kaydettirdim yine açılmıyor. eba nın sitedeki numaraları arıyorum açmıyorlar. Ulaşabiliciğimiz bir numara varmı acaba.

arkadaşlar sonunda ulaştım telle bakanlığa. onlara görevlendirme öğretmenin tc ve tabletin seri no sunu veriyorsunuz eşleştiriyorlar. yada rutubator un verdiği maile mail atıyorsunuz

arkadaşlar hangi numarayı arıyoruz. Bir sürü sorun ve soru geliyor. Bizde tablet yok nasıl bir saçmalık. Tableti nasıl alacağız?

benim görevlendirme ilk dönem başından ikinci dönem sonuna kadar işlenmişti. Aldım bi tablet denedim aktive oldu adıma. :)

mebbis te görevlendirme gözükmüyor ama yedek tabletlerden birini hata kodu vermeden üzerime atadım.
yalnız dönem sonu geri teslim edeceğim.

Ücretli çalışan arkadaşlara verebilir miyiz tablet? Temel derslere gelen ücretli arkadaşlar var malum. Email mi atsak acaba nasıl yapsak ki :)

omd' Alıntı:
Ücretli çalışan arkadaşlara verebilir miyiz tablet? Temel derslere gelen ücretli arkadaşlar var malum. Email mi atsak acaba nasıl yapsak ki :)

Evet bu durumu ben de merak ediyorum.

27 kadrolu öğretmen, 2 kadrolu idareci, 2 ücretli öğretmen ve 1 de ben varım.

30 tablet geldi. Nasıl dağıtıyoruz?

27'si kesin. Kalan 3 tableti 5 kişiye nasıl paylaştırırız :D

subversaa' Alıntı:
omd' Alıntı:

Evet bu durumu ben de merak ediyorum.

27 kadrolu öğretmen, 2 kadrolu idareci, 2 ücretli öğretmen ve 1 de ben varım.

30 tablet geldi. Nasıl dağıtıyoruz?

27'si kesin. Kalan 3 tableti 5 kişiye nasıl paylaştırırız :D

Kalan 3 ün ikisi idarecilere . Biri sana.

Normalde okulda kadrolu öğretmen ve idareci sayısının %8 i kadar fazla tablet gönderiyorlar diye biliyorum. Fazla olanlar bozulursa vb. durumlarda yedek olarak temin edilecek. Görevlendirme ve ücretli öğretmen tablet alamayacak, bunlara BT rehber öğretmenleri de dahil.

bazı okullara öğretmenler için yedek tablet gelmiş, bazılarına da gelmemiş... benim gibi liseye görevlendirilmiş BTRlere tablet verilmiyor ancak idareyi ikna edip varsa yedek tabletlerden bir tanesini adına aktive eder, kullanır ve sene sonunda ayrılırken de sıfırlayıp verirsin...

Geri