Görevlendirme ile çalışan personele ek zam

Kodla Büyü
Re: ek zam

sanmam şube müdürleri gibi gorevlendirmeyle calısanlara olabilir formatorler doğrudan ek ders aldıkları için

arkadaşlar ben bişi anlamadım. şunu sormak istiyorum kadrom ilçe merkezinde ama ben okul müdür vekili olark bir köy okuluna kendi isteğimle görevlendirildim. bu 80 tl veya 630 tl lik ek ödeme beni kapsıyo mu yada bu konuyla ilgili bir resmi yazı var mı ?

Ne güzel başlık atıyorlar sanki bütün öğretmenlere zam yapılıyormuş gibi. Bu zamı alacak olanlar öğretmen camiası içindeki küçük bir kesim olacak ama okuyanlar aynen geçen seneki ikramiye haberinde olduğu gibi zam yapılıyor zannedecek. Öğretmen olmayanlar bu haberlere baktığında öğretmene sürekli para saçıldığını düşünüyor. Ama sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır.

HOCAM BU SON ANDA DEĞİŞTİRİLDİ. EK ÖDEMELER İLE İLGİLİ DÜZENLEME ÇIKMADAN ÖNCE KHK İLE BİR TEK BU MADDE KALDIRILDI :D

kendilerine kıyak yapmışlar. Koskoca Milli Eğitim Bakanlığının yönetim işlerinde kaç kişi kendi kadrosunda çalışıyor? Torpilli lere gün doğdu..

İyi valla savcı eşi olduğu için ilçe merkezinde çalışmayı kendine yediremeyip görevlendirmeyle il merkezine gelen çok sevgili öğretmen arkadaşımda bu zamdan yararlanabilecek anlaşılan. Şaka gibi :verymad:

hiç okumuyoruz. öğretmen camiası olarak.
haberi tarihine bakın. böyle bir zam yoktur. 24 kasımda öğretmenlere sözde ödenen ikramiye haberlerini çıkaranlara kızarken kendi kendimize
alınmayan bir para için kızıyoruz.
kimse kusura bakmasın öğretmen camiasında bu çekememezlik varken bi şey olmaz herkes de her istediği kararı alır hakkımızda.

haberin tarihi 18 Ekim 2011 hocam, yani henüz 1 ay bile olmamış. Çekememezlikle alakası yok ama sırf birileri biraz daha rahat etsin diye görevlendirme yapıp sonra da onlara ekstradan para verme fikri bile hakkıyla yerinde olan insanlar için can sıkıcı.

cekememezlik sözü direk sana değil hocam,
buna benzer farklı başlıklarda açıldı.
alınmayan ortada olmayan bir para için meslektaşlar, zümreler birbirine giriyor.
haketmeyenler var. kendileri düşünsün ben kazandığımı kuruşuna kadar haketmeye çalışıyorsam başkaları artık umrumda değil.
beni ben ve benim yaptığım iş ilgilendir.
ek ödemelere gelince ek ders ile aynı tutarda ödeniyor tek artısı izin ve tatil gibi durumlarda ek ders gibi kesilmiyor sn arkadaşlar.

Ekim ayının 15’inde maaşla beraber yapılması gereken ek ödemeler, ekim ayı maaşları hazırlandığı için daha sonra gerçekleştirilecek. Ayın 15’inden sonra bakanlık merkez ve taşra teşkilatında çalışan personellere 630 TL’lik ek ödemeleri yapılacak.

hangi ekim ekimmi kaldı

Geri