Görevlendirme ile müdür yardımcılığı?

Kodla Büyü

botecii00

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ortaokulda bilişim öğretmeni olarak görev yapmaktayım. görevlendirme ile müdür yardımcılığı yapma teklifi geldi bugün bana. Okulda iki öğretmeniz toplam 45 saat ders var ben 23 saat giriyorum sizin görüşlerinizi almak istiyorum kararsızım, kabul edeyim mi? Ayrıca ek ders durumu nasıl müdür yardımcılığında?

BTR olmak daha mantıklı hocam. İdarecilik zordur. BTR ikende aynı maaş aynı ek ders alıyosun. Sadece 6'dan fazla derse girersen müdür yardımcılığında +6'ya kadar ek ders fazlalığın olur. (18 + 6)
Onun dışında bulaşma derim...

botecii00' Alıntı:
Arkadaşlar ortaokulda bilişim öğretmeni olarak görev yapmaktayım. görevlendirme ile müdür yardımcılığı yapma teklifi geldi bugün bana. Okulda iki öğretmeniz toplam 45 saat ders var ben 23 saat giriyorum sizin görüşlerinizi almak istiyorum kararsızım, kabul edeyim mi? Ayrıca ek ders durumu nasıl müdür yardımcılığında?
Hocam müdür yardımcısı olacaksanız "ek ders yönetmeliği"de dahil neredeyse bütün yönetmelikleri siz uygulayacaksınız. Anladığım kadarıyla bu konularla ilgili pek bir hakimiyetiniz yok maalesef ve bu durumda kibarca "teşekkür ederim teklifiniz için ama ben severek yaptığım öğretmenlik görevime devam etmek istiyorum" demeniz daha mantıklı olur.

Ben 2 yıldır görevlendirme müdür yardımcısıyım.Halimden memnunum ama herkesin yapacağın iş değil,ben artık ceremesini çektim pratik çok oldu.Herkesin kişisel istekleri ve mevcut şartlar dikkate alınarak tercih edilmeli.Senin yerinde olsam tercih etmezdim.

bende teşekkür ederek görevi kabul edemeyeceğimi bilişim sınıfı ile ilgilenmem gerektiğini ve meslekte henüz yeni olduğum için ilerleyen yıllarda belki idarecilik görevini yapabileceğimi söyleyerek reddettim, idarecimiz "siz yine de düşünün" dedi.

Geri