görevlendirme istedim ücretli verdiler

Kodla Büyü

hasogazili

Site Gezgini
Formatörde olamadığımız için norm fazlasıyım ve başka bir okula ders saatimi tamamlamak için görevlendirme istedim. Dilekçe ile okulun adınıda yazarak kadromun bulunduğu okulun yakınındaki okulu istedim. Fakat o okulun müdürü geçen yıl orada çalışan 2 yıllık mezun ücretli öğretmenden memnun olduğunu söylediği için benim yerime o görevlendirildi. Benide kadromun bulunduğu okula daha uzak bir okula görevlendirdiler. Bu durumda ne yapabilirim. Birde "Bir ilde norm fazlası öğretmen varken ücretli öğretmen çalıştırılamaz." denmesine rağmen böyle birşey oluyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

çok basit dilekçe ile hakkınızı arayın ...kadrolu öğrtmen varken 2 yıllık mezun görev alamaz

hasogazili' Alıntı:
Formatörde olamadığımız için norm fazlasıyım ve başka bir okula ders saatimi tamamlamak için görevlendirme istedim. Dilekçe ile okulun adınıda yazarak kadromun bulunduğu okulun yakınındaki okulu istedim. Fakat o okulun müdürü geçen yıl orada çalışan 2 yıllık mezun ücretli öğretmenden memnun olduğunu söylediği için benim yerime o görevlendirildi. Benide kadromun bulunduğu okula daha uzak bir okula görevlendirdiler. Bu durumda ne yapabilirim. Birde "Bir ilde norm fazlası öğretmen varken ücretli öğretmen çalıştırılamaz." denmesine rağmen böyle birşey oluyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

şikayet edeceksin tabiki.
alo 147 yi kullan
birde bimerden dilekçe yaz
o okulun müdürlüğünede git kayıt numaralı imzalı ve mühürlü dilekçe alındı belgesi düzenlesinler mutlaka. dersi vermek istediğini belirten dilekçeni çok geç olmadan hemen ver. bunları hemen yap pazartresi başka işle uğraşma bence. bunları yap. norm fazlası olmuşsun allah bilir maaş karşılığını dolduramıyorsun kuş kadar beyni yada bilgisi yokmu o müdürün. nasıl müdür olmuş kara cahil. yani adamı fıtık ederler kardeşim. böyle müdür olurmu. pes ya.

Bazen foruma bakiyorum inanin elimde olsa "gel buraya ver su diplomani" der, gozunun onunde yirtar "okula bir daha donmemek uzere gidebilirsin" derdim.

Yaw kardesim ne bicim bt cisin. Hic mi hak hukuk bilmiyorsun
Hic mi kendinle ilgili gelismelerden haberdar degilsin.
İnsaf yahu. Ne yuzle ogrencilere internetin ve teknolojinin yararlarini anlatacaksin?
Haketmissin beter ol diyesim geliyor.

Baktin oyle ilce veya il mem mudurune gidecek durumu anlatip cozecektin
Olmadi bakanliga bilgi edinme istegi ile gerekli usulsuzlugu acik secik ismini vererek aktaracaktin
Olmadi bimer
Olmadi alo sikayet hatti
Olmadi il teftis kurulu
Olmadi bakanligi telefonla arayip sikayet
Olmadi ensesi kalin bir dayiyla had bildirme

Daha ne diyeyim

cyln' Alıntı:
Bazen foruma bakiyorum inanin elimde olsa "gel buraya ver su diplomani" der, gozunun onunde yirtar "okula bir daha donmemek uzere gidebilirsin" derdim.

Yaw kardesim ne bicim bt cisin. Hic mi hak hukuk bilmiyorsun
Hic mi kendinle ilgili gelismelerden haberdar degilsin.
İnsaf yahu. Ne yuzle ogrencilere internetin ve teknolojinin yararlarini anlatacaksin?
Haketmissin beter ol diyesim geliyor.

Baktin oyle ilce veya il mem mudurune gidecek durumu anlatip cozecektin
Olmadi bakanliga bilgi edinme istegi ile gerekli usulsuzlugu acik secik ismini vererek aktaracaktin
Olmadi bimer
Olmadi alo sikayet hatti
Olmadi il teftis kurulu
Olmadi bakanligi telefonla arayip sikayet
Olmadi ensesi kalin bir dayiyla had bildirme

Daha ne diyeyim

Olmadı başbakana mektup yaz, Oktay Kaynarca da yazmıştı ya.

arkadaşlar ilçe milli eğitimede gittim hakkımı aramadım sanmayın aradım. Bana söyledikleri senin istediğin okul olmasada seni görevlendirdik boşta kalmadın dediler. ben ama kadromun olduğu ve evime yakın olan okula istiyorum. Benim yerime oraya bir ücretli görevlendirilmesi olmaz dedim. Hizmet puanı benden yüksek yada düşük bir kadrolu öğretmen verilse neyse. kadrolu öğretmeni istediği yere vermiyorlar. oraya ücretli öğretmen görevlendirerek. beni daha uzak bir okula veriyorlar. Durum bu. ayrıca istediğim okulun adını yazarak dilekçe verdim. İstediğim okula verilmediğime göre dilekçeme ne cevap verecekler merak ediyorum. İstediğiniz okula ücretli verdik sizide başka okula verdik diyecekler herhalde!

hasogazili' Alıntı:
arkadaşlar ilçe milli eğitimede gittim hakkımı aramadım sanmayın aradım. Bana söyledikleri senin istediğin okul olmasada seni görevlendirdik boşta kalmadın dediler. ben ama kadromun olduğu ve evime yakın olan okula istiyorum. Benim yerime oraya bir ücretli görevlendirilmesi olmaz dedim. Hizmet puanı benden yüksek yada düşük bir kadrolu öğretmen verilse neyse. kadrolu öğretmeni istediği yere vermiyorlar. oraya ücretli öğretmen görevlendirerek. beni daha uzak bir okula veriyorlar. Durum bu. ayrıca istediğim okulun adını yazarak dilekçe verdim. İstediğim okula verilmediğime göre dilekçeme ne cevap verecekler merak ediyorum. İstediğiniz okula ücretli verdik sizide başka okula verdik diyecekler herhalde!

kusura bakmayın ama ben burada anormal bir durum görmüyorum hocam. Sizi de görevlendirmişler.Siz açıktayken ücretli görevlendirilse sonuna kadar haklısınız ve devletin de hak kaybı olurdu. Okul memnunmuş diğer ücretli öğretmeni istemişler ki bence bu da onların takdiri.

opian' Alıntı:
hasogazili' Alıntı:

kusura bakmayın ama ben burada anormal bir durum görmüyorum hocam. Sizi de görevlendirmişler.Siz açıktayken ücretli görevlendirilse sonuna kadar haklısınız ve devletin de hak kaybı olurdu. Okul memnunmuş diğer ücretli öğretmeni istemişler ki bence bu da onların takdiri.
hocam sen kimden yanasın insanlar kendi başlarına gelmeyen olaylar hakkında ne kadar rahat konuşuyorlar. :verymad:

sinan36' Alıntı:
opian' Alıntı:
hasogazili' Alıntı:

hocam sen kimden yanasın insanlar kendi başlarına gelmeyen olaylar hakkında ne kadar rahat konuşuyorlar. :verymad:

Hiç kimseden yana değilim. Arkadaş açıktayken ücretli görevlendirilse arkadaşın yanında olurdum. Diğer okulun idaresi memnun olduklarını belirtmiş ve gene istemiş aynı kişiyi. Ben kötü bir şeyi savunduğumu düşünmüyorum.

Sorun burada sizin yerinize 2 yıllığın görevlendirilmiş olması değil,
Eğer öyle olsaydı siz başka okulada görevlendirilmiş olmazdınız ve durum; "Bir ilde norm fazlası öğretmen varken ücretli öğretmen çalıştırılamaz." hükmüne uygun olurdu.

Ücretli atama işlerini yürüten komüsyon, sizi istediğiniz okula görevlendirmemiş, Sonrasında istediğiniz okul boş gösterilip ücretli öğretmenin de oraya görevlendirilmesi sağlanmış.

Şikayet dilekçenizde istediğim okula görevlendirmem yapılmayıp uzak bir okula görevlendirmem yapılmıştır. Neden istediğiniz okula görevlendirmenin yapılmadığı hakkında bilgi almak isteyip, Yine istediğiniz okula daha sonra da ihtiyaçtan dolayı ücretli öğretmenin görevlendirildiğinide dilekçenizde yazarsanız cevabına göre daha akılcı bir çözüm bulabilirsiniz.

arkadaşım anormal bişey göremedim diyorsun ama bu görevlendirme okul müdürlerinin keyfine göre yapılırsa müdürler kadrolu yerine patronları gibi davranabilecekleri ücretli öğretmeni tercih ederlerse bizede ücra köşelerdeki okullar kalırsa ne olacak.Bir okulu kadrolu öğretmen istiyorsa ona verilmelidir ben kadrolu değilde ücretli istiyorum diyen müdürden şüphe etmek gerekir. Bir görevlendirmede bile ücretliye tercih edilmeyerek uzak okullara gönderileceksek niye doğuda görev yaptık niye kpss kazandık niye öss kazandık. Kadrolu olduğunuz okuldaki müdürde bu kadroluyu başka okula görevlendirin bana ücretli verin derse ne olacak. bunun sınırı ucu neresidir.

beni rahatsız eden diğer okula verilmemden ziyade bi okulu kadrolu öğretmen isterken müdür ücretli istediği için ücretli görevlendirilmesi. mesela iliçi yer değiştirme neye göre yapılır puan üstünlüğüne göre müdürlerin isteklerine göre değil yarın öbürgün bir okulu tercih ettiğinizde sizin puanınıza değilde bakalım o müdür sizi istiyormu derlerse ne olacak. oraya puanı benden yüksek yada kadrolu olduğu okul o okula daha yakın olan bir öğretmen görevlendirilse sorun değil. Ama ücretli en son tercih edilecek yöntemdir. Bir okulu kadrolu öğretmen isterken ilçe milli eğitimin müdürün isteği doğrultusunda ücretli görevlendirmesi uygun değil bence.

Ayrıca şunuda belirteyim ilçemizde değil ama yanımızdaki ilçede norm fazlası olup görevlendirelecek boş okul bulamayan kadrolu öğretmenler var.Onlardan bizim ilçeye görevlendirme yapılabilir. Bir ilde norm fazlası öğretmen varken ücretli çalıştırılamaz denmektedir. ilçede değil ilde denmektedir. Arkadaşlar bu konuda haksızmıyım birşeyler yapabilirmiyim. Beni rahatsız eden kısım istediğim okula benim yerime bir ücretlinin gönderilmesi, önceliğin benim olması gerektiğini düşünüyorum. yanılıyormuyum.

Bi fikir verecek olan yok mu? Kadrolu öğretmenin istediği okulu ücretliye vermek kadroluyu başka okula görevlendirmek normal mi?

Geri