görevlendirme müdür yardımcılığından ayrılma

Kodla Büyü

bellagio

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mrb arkadaşlar bugün müdürüm okulumdaki boş müdür yardımcılığı için bana seni görevlendirelim dedi benimde aklımı çeldi tabiki aklıma ilk gelen tatiller oldu.sorum şu yazın okullar kapanınca hemen ayrılabilir miyim bu işten yoksa yazında beni buraya bağlayan birşey olur mu ??????

hiç sıkıntı olmaz hocam istersen yazın seni müdür belli süre idare eder. İstediğin zaman da dilekçe yazıp görevi bırakıp tatile çıkarsın :+1:

Görevlendirmelerde dilekçe verdikten sonra görevi bırakabiliyorsun. Kadrolularda ise bekleme süresi var. Zannedersem 30 gün olması lazım...

Hocam öğretmenliğe başladıığımdan beri müdür yardımcılığı yapıyorum. İStediğiniz zaman ayrılabilirsiniz fakat göreve başlayıp 2 ay yürüttükten sonra ayrılmayı kabul etmiyorlar. Ancak dönem sonlarında ayrılabilirsiniz. Çünkü valilik olurları vs. durumlar var.
Ben her sene okul bitince istifamı veriyorum. Okul açılınca göreve tekrar başlıyorum.. Bağımlılık gibi bişey oldu... :mrgreen:
2 ay yaz tatili + 20 günde M. yardımcılığı iznimi kullanıyorum. Gayet güzel oluyor :mrgreen:

hocam hangi ildesin bilmiyorum ama zaten çoğu ilde yönetici atamalar başladı eğer okulunda da boş kadro görünüyorsa yerine biri gelme ihtimali de var. kimse gelmese bile istediğin zaman istifa edip ayrılabiliyorsun..

Geri