görevlendirme müdür yardımcısı istifa sonrası....

Kodla Büyü

vehbi86

Aktif Üye
arkadaşlar görevlendirme müdür yardımcılığından sağlık sorunları nedeniyle istifa dilekçemi verdim.mevzuatta 15 güne kadar cevap verilmesi gerek diye biliyorum bu doğrumu?
. cevap gelene kadar devam et dediler.bu süre zarfında ek derslerim yatarmı? bu iki soru hakkında görüşlerinizi bekliyorum .yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Resmi olarak müdür yrd göreviniz bitti yazısı gelene kadar görevinizin başındasınız.Bu yüzden özlük haklarınız devam eder.
DİLEKÇE HAKKININ KULLANILMASINA DAİR KANUN
Madde 7 – (Değişik: 2/1/2003-4778/27 md.)
Türk vatandaşlarının ve Türkiye'de ikamet eden yabancıların kendileri ve kamu ile ilgili dilek ve şikâyetleri konusunda yetkili makamlara yaptıkları başvuruların sonucu veya yapılmakta olan işlemin safahatı hakkında dilekçe sahiplerine en geç otuz gün içinde gerekçeli olarak cevap verilir. İşlem safahatının duyurulması halinde alınan sonuç ayrıca bildirilir.

teşekkürler hocalarım.yani dilekçem gelene kadar tüm özlük haklarım aynı.(ekders vs.)dilekçe cevabı 30 güne kadar gelecek.eğer gelmezse o zaman bir çaresine bakarız.Allah razı olsun.ek derslerimi yatırmazlarsa hangi kanuna veya yönetmeliğe istinaden dilekçe yazayım onuda söyleyiverseniz iyi olur.

Hocam siz şu an görevde değilmisiniz ki ,görevinizi yapmıyorsunuz ki ek dersinizi yapmasınlar.

hocam birbirimize girdik.ortalık karıştı biraz. ben görevimin başındayım fakat salağa yatıp ek dersi yapmayabilirler.bende dilekçe de yapılması gerekeni öğreneyim dedim.

Geri