görevlendirmeler hakkında yardımcı olur musunuz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hagi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hagi

Site Gezgini
arkadaşlar bu yıl norm kadro fazlası olduğum için ilçe mem de arge biriminde görevlendirildim. ancak ben burada çalışmak istemediğim için isteğime dair dilekçe alamayınca kaymakam oluru çıkarıcaz demişlerdi. yani zorunlu görevlendirme oldu. ancak gelen görevlendirme yazısında vali imzası var. ekimde çalışmaya başladım ama okula dönebilmek için de bu arada formatörlüğe başvurdum. henüz açıklanmadı ama onaylanacağını düşünüyorum. peki onaylanırsa formatörlük nasıl davranmam gerekir? formatörlük olunca diğeri iptal olur mu? hiç biyerde tatmin edici birşeye rastlayamadım size de danışmak istedim. şimdiden teşekkürler..

hocam bir görevlendirme varken başka bir görevlendirme olumlu olur mu? pek bilemeyeceğim ama bence zor gibi. çok da iyi birşey değil formatörlük. gittiğiniz okulun idaresiyle iyi geçinmek dediklerini yapmak zorunda kalabileceğinizi unutmayın. forumdan da zaten bu yönde dert yanan arkadaşımız çoktur. okul idareniz iyiyse sizde rahat olursunuz formatörlükte.

çok teşekkürler.. ancak onaylanma durumunda 2. görevlendirmenin üstünlüğü olur mu acaba..
kadromun bulunduğu okul ve idaremden memnundum yine orada çalışmak istiyorum. bakalım nolcak..

ikinci görevlendirmenin onaylanması hata olur.
arkadaşların da dediği gibi görevlendirme üstüne görevlendirme olmaz.
Haa bu arada formatörlük başvurunuz konusunda, valinin önüne gitmişse imzalanır. Çünkü Vali daha aynı anda görevlendirme durumu var mı diye araştırmaz. Mem uygun görmüş ki onaylarım der.
Bu durumda karmaşa çıkar. Tespit edilirse soruşturmaya kadar gidebilir. Sizi ve valiye kadar giden resmi evrakta imzası olanları kapsayacak şekilde.
Tavsiyem; formatörlük istiyorsanız önceki görevlendirmenizin (gerekçesiyle) iptali için dilekçe vermeniz ve yeni görevlendirme (formatörlük) talep etmeniz.

valinin yaptıgı gorevlendirmeyi kaymakam bence bozamaz o yuzden ama kaymakamlık valilige bozulması su yonden uygundur deyip ust yazıyla cıkar valilikte o zaman imzalardsa olur

tabiki valilik görevlendirilmesi kaymakamlıkça bozulamaz.
Diğer taraftan ülkemizde görevlendirme üstüne görevlendirme olmuyor mu? derseniz, tabi ki oluyor. Olması demek mevzuata uygun olduğunu göstermez tabi ki. Tespit edilmediği ve ''alan memnun-veren memnun'' ilişkisi olduğu müddetçe sorun çıkmaz.
Siz mevzuata bağlı kalın, eşeği sağlam kazığa bağlayın, derim ben.

Geri