Görevlendirmem Yeni Geldi, Neler yapabilirim?

Kodla Büyü
Görevlendirme 2gün önce okula geldi. Okulum sabahçı ve öğlenci eğitim yapıyor.Toplam 31saat dersim var. 1 saat sınıf rehberliği ve birde kulübüm var.Nöbeti saymıyorum bile.Bu konular hakkında neler yapılabilir.BTR'nin dışındaki görevler hakkında neler yapılabilir

hocam ders boynunuzun borcu tabi BT dersi ise ama sınıf kulüp ve nöbeti bırakabilirsiniz

berkbilisim' Alıntı:
Görevlendirme 2gün önce okula geldi. Okulum sabahçı ve öğlenci eğitim yapıyor.Toplam 31saat dersim var. 1 saat sınıf rehberliği ve birde kulübüm var.Nöbeti saymıyorum bile.Bu konular hakkında neler yapılabilir.BTR'nin dışındaki görevler hakkında neler yapılabilir
Tam olarak okuldaki durum ve soru ne? Daha ayrıntılı ve açıklayıcı anlatmanız gerekiyor. 8)

bote67' Alıntı:
berkbilisim' Alıntı:
Tam olarak okuldaki durum ve soru ne? Daha ayrıntılı ve açıklayıcı anlatmanız gerekiyor. 8)

okuldaki tek bilişimci benim.7-8lere seçmeli olarak giriyorum. ders programını çok yaymışlar.sabahçılarla öğlencilerin dersleri arasında en az 4-5 ders saati bekliyorum hergün.Bunların üstüne kulüp ve rehberlik görevimde var. Şimdi BTR görevide gelince bunlara çözüm bulmaya çalışıyorum

bazi arkadaslari anlayamiyorum 31 saat dersin varsa niye btr ye basvuruyorsunuz ki. 31 saat ders kulup sinifla zaten 18 saat ekders olayini halletmis oluyorsunuz btr de bosa enerji harcama oluyor hic bir avantaji olmuyor size.

gzegen' Alıntı:
bazi arkadaslari anlayamiyorum 31 saat dersin varsa niye btr ye basvuruyorsunuz ki. 31 saat ders kulup sinifla zaten 18 saat ekders olayini halletmis oluyorsunuz btr de bosa enerji harcama oluyor hic bir avantaji olmuyor size.

ben başvurmadım hocam.valilik kararıyla geldi btr bana

Benim ders yoğunluğum yoktu fakat BTR de olmak istemedim bu yıl. Daha sonra niye başvurmamışım diye okula telefon geldi ilden başvurmam istendi. Başvurmam dedim isterlerse yaptırırlar dedi çoğu hoca valilik oluru ile bi şekilde zorunlu olursunuz dediler. Dedikleri doğruymuş.. Valilik oluru ile zorunlu bırakılıyoruz demekki.
Kadromun bulunduğu okul proje kapsamında değil. İnşallah kısa sürede proje kapsamına girer de kendi okulumda görevlendirmeye gerek kalmadan BTR olurum:(İşin aslı Ben derse girmek istiyorum aslında:(

Geri