görevli işletim sistemi gis girdim

Kodla Büyü

crazyman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar gis.osym.gov.tr adresine girdim az önce 2012 ygs sınavı tercihi yapmak için ama kapanmış kapandımı tercihler yoksa bende mi bi yanlışlık var bugun sondu sanırım değil mi

hadi yaa zaten 5 yıllık öğretmenim cıkmazda niye 12 ye kadar yapmamışlar ilginç yaw neyse sağlık olsun

bizim okuldada müdür bizde bu snavlarda görev almak için neler yapabiliriz diye bana görev verdi ne yapmam lazım okulumuzdaki öğretmenleri bu sisteme dahil etmek için. bilen var mı?

hipopotam' Alıntı:
bizim okuldada müdür bizde bu snavlarda görev almak için neler yapabiliriz diye bana görev verdi ne yapmam lazım okulumuzdaki öğretmenleri bu sisteme dahil etmek için. bilen var mı?

Ben de merak ediyorum. Biz de kayıtlı değiliz bu sisteme. Nasıl kayıt olacağız?

Lisede çalışan arkadaşlar osym yönetim bilgi sistemi pc de kurulu.Yönetim bilgi sisteminden yönetici girişi yaptıktan sonra görevli sorgula > Görevli ekle den öğretmenleri ve kendilerini ekleyebilirler.Sistem şifreyi üretip çıktısını veriyor.

İlköğretimdeki arkadaşlar öysm merkezlerinden yapacaklar.

emrahsahan' Alıntı:
Lisede çalışan arkadaşlar osym yönetim bilgi sistemi pc de kurulu.Yönetim bilgi sisteminden yönetici girişi yaptıktan sonra görevli sorgula > Görevli ekle den öğretmenleri ve kendilerini ekleyebilirler.Sistem şifreyi üretip çıktısını veriyor.

ÖSYM merkezleri nereler? Sınav başvuru merkezleri yani liseler mi yoksa ösym'nin kendi büroları mı?

Yüksek okul, üniversite gibi yerler ösym merkezleri oluyor.Sınavda görev almak istiyorsan lisede çalışıyorsan eğer;
-Lisede çalışan arkadaşlar osym yönetim bilgi sistemi pc de kurulu.Yönetim bilgi sisteminden yönetici girişi yaptıktan sonra görevli sorgula > Görevli ekle den öğretmenleri ve kendilerini ekleyebilirler.Sistem şifreyi üretip çıktısını veriyor.
http://gis.osym.gov.tr/ adresinden başvuru yapıyorsun.

sitelerdeyim' Alıntı:
emrahsahan' Alıntı:

ÖSYM merkezleri nereler? Sınav başvuru merkezleri yani liseler mi yoksa ösym'nin kendi büroları mı?
Üniversiteler, yüksek okullardan başvuru yapabilirsiniz.. Maaş hesabınızın iban numarasıyla gitmeniz yeterli... Fotoğrafınız çekiliyor, iban no ve bilgileriniz sisteme dahil ediliyor...

emrahsahan ve SHİFT+DEL hocalarım teşekkür ederim.

Madem liselerde var bu sistem, kadromuz nerede olursa olsun bir liseden yaptıramaz mıyız ki?

emrahsahan' Alıntı:

ben ilköğretimdeyim. biz görevli eklemeyi geçen sene anlattığınız gibi kendi okulumuzdan yaptık, bu sene mi değişti bu sistem?

Ben İlköğretimde görev yapıyorum.
Müdürün kimlik no ve şifresi ile Ösym yönetim sistemine girdik,
isteyen öğretmenler başvurularını yaptı.
Yönetmelikte değişiklik olduysa bilmiyorum ama Ösym programı internetten indiriliyor zaten,
okulunuza ait kullanıcı adı ve şifresi olması yeterli.

maverickx' Alıntı:
Ben İlköğretimde görev yapıyorum.
Müdürün kimlik no ve şifresi ile Ösym yönetim sistemine girdik,
isteyen öğretmenler başvurularını yaptı.
Yönetmelikte değişiklik olduysa bilmiyorum ama Ösym programı internetten indiriliyor zaten,
okulunuza ait kullanıcı adı ve şifresi olması yeterli.
peki okulumuza ait kullanıcı adı ve şifreyi nasıl temin edebiliriz.

seldabal' Alıntı:
hocam kullanıcı adı müdürün tc si, ilk şifre 123456 idi herkeste.
denedik olmuyor bu yolla mail atma yolunuda denedik pazartesi mail attık hala dönen yok nasıl yapacaz bu işi. :?:

bugün belli oldu görevlendirmeler. ben 2 yıllık öğretmenim bana çıkmış. görev çıkan arkadaşlar görevini onaylatmayı unutmasın

Geri