hipopotam' Alıntı:bizim okuldada müdür bizde bu snavlarda görev almak için neler yapabiliriz diye bana görev verdi ne yapmam lazım okulumuzdaki öğretmenleri bu sisteme dahil etmek için. bilen var mı?
emrahsahan' Alıntı:Lisede çalışan arkadaşlar osym yönetim bilgi sistemi pc de kurulu.Yönetim bilgi sisteminden yönetici girişi yaptıktan sonra görevli sorgula > Görevli ekle den öğretmenleri ve kendilerini ekleyebilirler.Sistem şifreyi üretip çıktısını veriyor.
İlköğretimdeki arkadaşlar öysm merkezlerinden yapacaklar.
Üniversiteler, yüksek okullardan başvuru yapabilirsiniz.. Maaş hesabınızın iban numarasıyla gitmeniz yeterli... Fotoğrafınız çekiliyor, iban no ve bilgileriniz sisteme dahil ediliyor...sitelerdeyim' Alıntı:emrahsahan' Alıntı:Lisede çalışan arkadaşlar osym yönetim bilgi sistemi pc de kurulu.Yönetim bilgi sisteminden yönetici girişi yaptıktan sonra görevli sorgula > Görevli ekle den öğretmenleri ve kendilerini ekleyebilirler.Sistem şifreyi üretip çıktısını veriyor.
ÖSYM merkezleri nereler? Sınav başvuru merkezleri yani liseler mi yoksa ösym'nin kendi büroları mı?
ben ilköğretimdeyim. biz görevli eklemeyi geçen sene anlattığınız gibi kendi okulumuzdan yaptık, bu sene mi değişti bu sistem?emrahsahan' Alıntı:Lisede çalışan arkadaşlar osym yönetim bilgi sistemi pc de kurulu.Yönetim bilgi sisteminden yönetici girişi yaptıktan sonra görevli sorgula > Görevli ekle den öğretmenleri ve kendilerini ekleyebilirler.Sistem şifreyi üretip çıktısını veriyor.
peki okulumuza ait kullanıcı adı ve şifreyi nasıl temin edebiliriz.maverickx' Alıntı:Ben İlköğretimde görev yapıyorum.
Müdürün kimlik no ve şifresi ile Ösym yönetim sistemine girdik,
isteyen öğretmenler başvurularını yaptı.
Yönetmelikte değişiklik olduysa bilmiyorum ama Ösym programı internetten indiriliyor zaten,
okulunuza ait kullanıcı adı ve şifresi olması yeterli.
denedik olmuyor bu yolla mail atma yolunuda denedik pazartesi mail attık hala dönen yok nasıl yapacaz bu işi. :?:seldabal' Alıntı:hocam kullanıcı adı müdürün tc si, ilk şifre 123456 idi herkeste.