Görme Engellilere yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bcakmak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bcakmak

Site Gezgini
Sevgili arkadaşlar biliyorsunuz sayın devletimiz görme engellilere yönelik bir gören göz kampanyası adlı proje içerisinde görme engellilere özel yazılımla donatılmış bir telefon dağıttı kullanan kişinin nereye gideceği gibi yardımcı olan bir cihaz fakat kullanımda ciddi zorluklar ve eksik yönler olmasından dolayı şuan bir çok engelli bu telefonu kullanamamakta. Şu anda Telefonu %100 rahatlıkla kullanabilmek için " Mobile Speak 5.7 " adlı bir programa ihtiyaç var :) fakat oldukça pahalı ve sitesinde 30 günlük kullanım izni var, sizlerden ricam ben aradım ulaşamadım eğer bulabilirseniz bu program için bir ialç bulabilirmiyiz yada yetenekli arkadaşlar varsa ilaç yapılabilirmi....

valla benim katkım inşallah şöyle olacak.profesyonel ses kayıt cihazım var iyi bir kütüphanem bir de düzgün istanbul türkçem var zaten konuşmayı da seslendirmeyi de severim.Yaz tatilinde kitap okuyacağım ister kabul etsinler ister etmesinler benden hazırlayıp göndermesi.Yada seslendirdiğim kitapları okul sitesine koyup böyle bir şey yapmayı planlıyorum

Geri