gözümüz aydın benzine yine zam var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eemree
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eemree

Süper Üye
Süper Üye
Petrol fiyatlarının düşüşte olduğun günde Türkiye yeni bir benzin zammı ile karşılaştı.

Bu gece saat 24 itibariyle yürürlüğe girecek olan karar ile litre başına 5 kuruş zam yapılacak.

Benzine son olarak 9 Mart'ta 9 kuruş, 19 Mart'ta 8 kuruş zam gelmişti. 15 Mart'ta da motorine yapılan yüzde 3.08 zamla litre fiyatı ilk kez 4 lirayı aşmıştı.

Şu hükümet ve hükümet sendikası ve hükümet cemaatlerini büyük bir aşkla savunan arkadaşlar var ya hani, onlar bu ve benzeri konulara neden hiç yazı yazmıyorlar?

bilmiyorum hocam bununda savunulacak bir yanı varmı
düşünüyüm biraz :?:

amip33' Alıntı:
Şu hükümet ve hükümet sendikası ve hükümet cemaatlerini büyük bir aşkla savunan arkadaşlar var ya hani, onlar bu ve benzeri konulara neden hiç yazı yazmıyorlar?
Çünkü herkes mutlu/memnun. Hatta arabanızla ha bire gezip benzin zammından şikayet ediyorsunuz diyenler de var!! Hocam inanın artık takmıyorum bile. Umarım litresi 50 Tl. olur. Önemli olan milletimiz mutlu olsun! Nasıl olsa birkaç paket makarnayla karnımız doysa bize yeter.

senjizu' Alıntı:
amip33' Alıntı:
Çünkü herkes mutlu/memnun. Hatta arabanızla ha bire gezip benzin zammından şikayet ediyorsunuz diyenler de var!! Hocam inanın artık takmıyorum bile. Umarım litresi 50 Tl. olur. Önemli olan milletimiz mutlu olsun! Nasıl olsa birkaç paket makarnayla karnımız doysa bize yeter.

Ankara belediyesi soğan ve patates dağıtır; mutlu oluruz. Bir de kömürle çalışan arabayı bulsalar, ne de olsa o da beleş.

adamlar ne diyor..biz %50nin sesiyiz...o yüzden benzin 10tlde olsa ses çıkarmayın :mrgreen:

alperre' Alıntı:
blue123' Alıntı:
adamlar ne diyor..biz %50nin sesiyiz...o yüzden benzin 10tlde olsa ses çıkarmayın :mrgreen:
Milletin kararına er geç saygı duymayı öğreneceksiniz...

ben böyle karara saygı duymam. çünkü onlar diğer %50 ye saygı duymuyorlar.

bizim milletimiz demokrasiyi haketmiyor. başına geçecek bir diktatör. o zaman rahatlar

alperre' Alıntı:
blue123' Alıntı:
Milletin kararı mı.. :mrgreen: :mrgreen:

Sadece 5 dakika.. 5 dakikada senin hükümetinin oyunu %1'e, senin başbakanın itibarını yerin dibine sokarlar bağımlı olduğun ülkeler.

Örnek mi? Erbakan..
Örnek mi? Ecevit...
Örnek mi? Baykal...
Örnek mi? Mhp yardımcıları...

amip33' Alıntı:
alperre' Alıntı:
blue123' Alıntı:
Milletin kararı mı.. :mrgreen: :mrgreen:

Sadece 5 dakika.. 5 dakikada senin hükümetinin oyunu %1'e, senin başbakanın itibarını yerin dibine sokarlar bağımlı olduğun ülkeler.

Örnek mi? Erbakan..
Örnek mi? Ecevit...
Örnek mi? Baykal...
Örnek mi? Mhp yardımcıları...

Bazen 5 dkda olmayabilir tek tıkta yetebilir kanımca :P

vekile,bürokratlara maaş, makam arabalarına benzin lazım arkadaşlar hadi biraz daha gayret doldurun depoları ödeyin vergileri adamlar bizim için çalışıyorlar bakın 5 aydan beri memura verecekleri 2 kuruş zam için kafa yoruyorlar, vekiller küçük pusulalara yazılmış torpil taleplerini okumaya çalışıyorlar ve arasıra ellerini kaldırıyorlar hiç koly işler değil bunlar makam odalarına yeni mobilyalar lazım eskilerinin modası geçti .Hadi durmak yok

"Kurdun kuzuyu yemeye niyetlenmesinde şaşılacak bir şey yoktur,şaşılacak olan odur ki kuzu kurda gönül bağlamış, aşık olmuştur."Mevlana

alperre' Alıntı:
"Kurdun kuzuyu yemeye niyetlenmesinde şaşılacak bir şey yoktur,şaşılacak olan odur ki kuzu kurda gönül bağlamış, aşık olmuştur."Mevlana
valla benzin ister 10tl ister 20 tl olsun ...çokta fifi..evim kendime ait okulun yanında ...meslek lisesinde full ekders alıyorum..eşimde full ek ders alıyor...köyde araziler kirada..Allaha şükür keyfim yerinde..olan gariban vatandaşa olur...o yüzden 10tl olsun...biat edilsin :puhaha:

blue123' Alıntı:
alperre' Alıntı:
valla benzin ister 10tl ister 20 tl olsun ...çokta fifi..evim kendime ait okulun yanında ...meslek lisesinde full ekders alıyorum..eşimde full ek ders alıyor...köyde araziler kirada..Allaha şükür keyfim yerinde..olan gariban vatandaşa olur...o yüzden 10tl olsun...biat edilsin :puhaha:
Harikasın hocam,ben de emeğinden başka sermeyesi olmayıp ta hala sağcılık oynayanlara aynı şeyi söylemek istiyorum ancak içimden gelmiyor.Tebrik ederim aslında davranılması gerektiği gibi davranıyosun.

alperre' Alıntı:
blue123' Alıntı:
alperre' Alıntı:
Harikasın hocam,ben de emeğinden başka sermeyesi olmayıp ta hala sağcılık oynayanlara aynı şeyi söylemek istiyorum ancak içimden gelmiyor.Tebrik ederim aslında davranılması gerektiği gibi davranıyosun.
hocam bu millet gerçekten herşeyin en iyisini hakediyor ama maalesef sırtına vurdukça vuruluyor vatandaşın...ama bizim millet işini bilir... :+1:

bu ülkeyi kötü günler bekliyor hem ekonomik hem de siyasi. bunu uzun uzun anlatmak ve polemiğe girmek istemem ama 1 yıl sonra bakın siz bile şaşacaksınız

kaan_58' Alıntı:
bu ülkeyi kötü günler bekliyor hem ekonomik hem de siyasi. bunu uzun uzun anlatmak ve polemiğe girmek istemem ama 1 yıl sonra bakın siz bile şaşacaksınız
hocam canım çok sıkılıyor gerçekten.çözüm,üretim yok...

arabayı aldığımdan beri her hafta benzine zam geliyor şansa bak ya :-1:

Geri