Göz Atarmısınız Arkadaşlar?

Kodla Büyü
İkisine de gerek yok...

Hayır merak ediyorum nasıl işlemler yapıyorsunuz da i7 işlemciye gerek duyuyorsunuz...

1700 gibi 2000 gibi rakamları dizüstülere bağlamak resmen intihar. 6 ay sonra yarı fiyatına cihaz bulabilirken hem de...

Tabi para sizin istediğinizi alırsınız da, inanılmaz gereksiz bence..

DaMieN' Alıntı:
İkisine de gerek yok...

Hayır merak ediyorum nasıl işlemler yapıyorsunuz da i7 işlemciye gerek duyuyorsunuz...

1700 gibi 2000 gibi rakamları dizüstülere bağlamak resmen intihar. 6 ay sonra yarı fiyatına cihaz bulabilirken hem de...

Oyun oynuyorum sıkça hocam ve bu pcyi alırsam en az 4 sene kullanırım bundan öncekini uzun süre kullandım çünkü.. Elektronik böyledir hocam zarar edeceksin elbet..

hbasdereli' Alıntı:
DaMieN' Alıntı:
İkisine de gerek yok...

Oyun oynuyorum sıkça hocam ve bu pcyi alırsam en az 4 sene kullanırım bundan öncekini uzun süre kullandım çünkü.. Elektronik böyledir hocam zarar edeceksin elbet..

Yine de gereksiz oyun oynasan bile. Biraz araştırırsan görürsün i5 ile i7 arasında durumu...

Neyse dediğim gibi para senin...

DaMieN' Alıntı:
hbasdereli' Alıntı:
DaMieN' Alıntı:
İkisine de gerek yok...

Yine de gereksiz oyun oynasan bile. Biraz araştırırsan görürsün i5 ile i7 arasında durumu...

Neyse dediğim gibi para senin...

İlla ki i7 olacak diye bir kural yok hocam i5 te olabilir tavsiyen varsa alabilirim..

Arkadaşlar bence moderatör olduğumuz için hak ettiğimiz ekdersi almak için sesimizi duyuralım.Ama bundan daha önemlisi de herhalde Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinin gasp edilen hakları,ders saatleri vs.Bunları birebir yetkili ağızlara sormak,konuyu sıcak tutmak ve beklentilerimizi söylemek gerekir.Konferans yöneticisi olarak ,bundan büyük fırsat elimize geçemez.Bu durumu fırsata çevirip birşeyler yapmak gerekir.Hatta BTE derneğinin bizlerler ilgili hazır metinlerini kullanabiliriz.Burdan BTE derneği başkanı arkadaşımıza sesleniyorum.Gücümüzün ne olduğunu konferanslarda gösterelim.Tşkler

AsurBanipal' Alıntı:
Karar verdinizmi bilmiyorum ama hp yerine asus bir makina tavsiye ederim, freedos işletim sistemi var o kısmı zaten halledersiniz diye düşünüyorum.

https://www.pcdepo.com/asus-k55vm-sx078 ... n7879.html

Bu ürünü de inceledim hocam ama diğerinin ekran kartı daha çok tavsiye ediliyor diye yorumlar okudum ancak arada 200 liralık fark var bu asusuda inceliyorum..

Geri