Güç kaynağı fikri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hbbkr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hbbkr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar bt sınıfımızda elektrik kesintisinden dolayı bir kaç kasanın güç kaynağında sıkıntı oldu. yeni bir güç kaynağı almak istiyorum. yardımcı olabilir misiniz ? sınıfımda vestel bilgisayarlar var. açıp baktığımda atx 300paf modeli olduğunu gördüm nereden alabilirim ?

hocam daha önce bende de oldu. Bilgisayarciya gittim en ucuzunu seçtim aldım. Sanıyorum Hydron markaydi. Tanesini 20tl den almıştım. Sizinde işinizi görur.

aak' Alıntı:
hocam daha önce bende de oldu. Bilgisayarciya gittim en ucuzunu seçtim aldım. Sanıyorum Hydron markaydi. Tanesini 20tl den almıştım. Sizinde işinizi görur.
internettten bakıyorum ikinci elleri bile 20 liradan fazla siz sıfır mı aldınız hocam

hbbkr' Alıntı:
aak' Alıntı:
internettten bakıyorum ikinci elleri bile 20 liradan fazla siz sıfır mı aldınız hocam

Hocam bilgisayarcinin elinde kalmıştı aldım 20tl den ben. Onlarda 240 falandi yanlış hatırlamıyorsam. Benimkinde de çıkan 350 lik gigabyte powerlardi. Ben aldım çalıştı sorun olmadı. Ha büyük olsa tabi daha iyi ama bizim burada sürekli elektrik kesintisi olduğu için iyiside olsa dayanmiyordu bende en ucuzundann 12 adet aldım. 2 senedir kullanıyorum

Geri