gücü vatandaşa yeten poliscikler

Kodla Büyü

tugrulbey

Seçkin Üye
Seçkin Üye
geçen trafik polisi beni durdurdu hiç açıklama yapmadan yanımda eşim ve çocuklarım olduğu halde sanki bir teröristmişiz gibi davrandı. (Güya kontrol yapıyormuş) artisliği sana, bana yaparlar hocam
ben okulda öğrenciye öyle davransam anında soruşturma açarlar, komedi

bu haberde polise takılmadım ben, o ergen gerisi kızların hali utanç tablosudur. Anne-babaları yokmu onların? Altı üstü şarkı söyleyen birine bu kadar değer vermek neden? Bunu genç kızlarda da gördük zamanında ve şu anda, tarkan, sandal, boz...

Gerçekten ibretle izliyor insan bunları.

iş bulamayan saçma sapan lisans mezunlarını polis yapıp, 2400den baslatırsan olacağı buydu. Mülakatta kimlerin torpili ile atandıklarına hiç girmiyorum...

tugrulbey' Alıntı:
geçen trafik polisi beni durdurdu hiç açıklama yapmadan yanımda eşim ve çocuklarım olduğu halde sanki bir teröristmişiz gibi davrandı. (Güya kontrol yapıyormuş) artisliği sana, bana yaparlar hocam

Hocam neden şikayet etmediniz? 155i arayıp söyleyin... birsey olmaz ama olsun bilsinler. Benimde basıma geldi hem 155i aradım sikayet ettim hemde il emniyet müdürlüğü sayfasından sikayet etttim.

bt sınıfında kızlar sürekli o saçma çocuktan bahsediyorlar. inanın o kızları tokatlayasım geliyor. Allahım sen bizim kızlarımız koru akıl fikir ver.

eyolcu' Alıntı:
tugrulbey' Alıntı:

Hocam neden şikayet etmediniz? 155i arayıp söyleyin... birsey olmaz ama olsun bilsinler. Benimde basıma geldi hem 155i aradım sikayet ettim hemde il emniyet müdürlüğü sayfasından sikayet etttim.

şikayet ettim hocam ama dönüt sağlandığını hiç zannetmiyorum hocam

bana sağladılar ve her zamanki gibi onlar haklıymıs:)) tabi cvplarını verdim sustular:P önemli olan hakkımızı aramamız...

Velet pasaport kontrolünden nasıl kaçmış ayrı bir soru O emniyet amiri bozuntusu pasaport kontrolü için veletin ayağına kadar gidip aracın camından küçücük bi pencereden rica ile pasaport kontrolü yapıp hem kendini, hem de meslektaşlarının onurunu ayaklar altına almıştır çok yazık...

misso021' Alıntı:
Velet pasaport kontrolünden nasıl kaçmış ayrı bir soru O emniyet amiri bozuntusu pasaport kontrolü için veletin ayağına kadar gidip aracın camından küçücük bi pencereden rica ile pasaport kontrolü yapıp hem kendini, hem de meslektaşlarının onurunu ayaklar altına almıştır çok yazık...
kesinlikle, çok üzücü

Yahu veled zaten şımarık küçük dağları ben yarattım havasında. Normal bir şekilde geçsin şu pasaport kontrolunden.
Elin oğlu bizim yeşil pasaportlu Arif Sağımıza normal bile davranmıyor terörist gibi muamele edip geri dönmek zorunda kalıyor.

Eşitlik ve adalet sistemimiz yok maalesef.Normal vatandaş ayrı, üst kısım için ayrı ben öyle görüyorum. O polis ısrar etse gitmese ayağına var ya. Konseri düzenleyenin bi tanıdğı çıkar üstlerde, başkomiseriydi, şube müdürüydü, hepsi üstünden geçer o ekibin. O yüzden o ekibe çok kızamıyorum.

Hangi meslek olursa olsun kimsenin küçümsemeye hakkı olmadığını düşünüyorum. her meslekte işinin gereğini yapmayan insanlar malesef var. bizde de yok mu? Eğer haklı olduğumuzu düşünüyorsak hakkımızı ilgili yerlerde aramalıyız diye düşünüyorum

tugrulbey' Alıntı:

inanın terörist olsanız o muameleyi görmessiniz türkiyede

Bir toplumda demokrasinin ne kadar hakim olduğunu görmek için, sokaklardaki güvenlik güçleri sayısına bakmak yeterli olacaktır der bir sosyolog hocamız.

Pasaport kontrolünden nasıl oluyor da direkt geçebiliyor. Bunun bir cezası yok mu? Korumalar nasıl oluyor da güvenlik güçlerini engelleyebiliyor. Bunların cevabının verilmesi lazım. Buradaki suç ergen ötesi bebenin değil Türk kanunlarının ve kanun uygulayıcılarınındır.

Herkes isini gucunu yapsin kardesim, polise laf atanlar once kendilerine baksinlar.. kendileri islerini ne kadar iyi yapiyorlar ondan sonra konussunlar..Polisin elinden tum yetkilerini al sonrada polis is yapmiyor diye yakin...insaff...birde olayi cemate dayandiran AVATAR resminde bayrak tasimakla ve T.C yazmakla Turk oldugunu zanneden denges'zler varya onlara bisey demiyecegim simdilik...

Geri