Güler misin ağlar mısın?

Kodla Büyü

cenk76

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar.
Benim kadrom ilkokulda. görevlendirme olarak fatih projesinden dolayı bir anadolu lisesine yapıldı. pazartesi okula gittiğimde bana denildi ki ticaret meslek lisesinde sana ders verildi. hemde 21 saat. işin kötüsü bu gerevlendirme sömestra kadar sürecek. yani o zamana kadar işlediğim desler de boşuna olacak.
sabah ticarette derse girdim. 3 saat sonra geldim anadolu lisesinde formatörlük yapıyorum.
şimdi benim kadrom ilkokulda, görevlendirmem anadolu lisesinde, derslerim ticaret lisesinde. gelde çık işin içinden. :shock:
şu an düşündüğüm şey ise neden ben bilgisayar öğretmeni oldum. böyle joker öğretmen mi olacaktım diyorum. :(

anadolu lisesinde bt rehberi misiniz hocam, görevlendirme yazınıza baktınız mı, ders ve bt rehberliği aynı anda mı yazılmış, yoksa sonradan ders görevi mi göndermişler..

itiraz hakkı denilen birşey var.

Ortaokulda kadrom;
Meslek Lisesi'nde görevlendirme verdiler iptal ettirdim ( gidip konuştum )
Anadoluda BTR verildi.

1 gün Ortaokulda
4 gün Anadoludayım..

Anadolu lisesinde bt rehber öğretmeniyim. orada 1 hafta çalıştım. sonra ticarete gönderildim.

Hocam görevlendirme yazılarınıza bakın, görevlendirme üstüne görevlendirme olmaz. İdarecilerden görüş alın. Madem 3. bir okulda ders görevi veriyorlar bt rehberlik görevinizin düşmesi lazım, üzerine gidip çözüme ulaştırabilirsiniz.

Geri