Gülerce:Yanlışta ısrar sürüyor

Kodla Büyü

gececiler

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Video ya da kaynak var mi hoca malum havuz medyasi oraya bi resim koyup altina istedigi seyleri yazmakta sinir tanimiyor, her turlu iftirayi itinayla atiyorlar

gececiler' Alıntı:
Video ya da kaynak var mi hoca malum havuz medyasi oraya bi resim koyup altina istedigi seyleri yazmakta sinir tanimiyor, her turlu iftirayi itinayla atiyorlar

:alkis:

easytr aynen katılıyorum sana. cemaatte türemiş top sakallıların twitlerini görünce sevinç çığlıkları atanlar fethullah hocanın sağ kolu konumundaki(şimdilik) hüseyin gülercenin özeleştirilerine inanmak istemiyorlar. hüseyin gülercenin mehtap tv deki programı iptal edilmişti yakın zamanda. dediğin gibi aforoz edilirse burda kaynak soranlar o zaman gülerce için neler iddia ederler sen gör.

özeleştirilerine inanmak istemiyor değiliz sadece havuz medyasının onlarca yalan haberinden sonra acaba asparagas mı diye düşünüyoruz.

Hüseyin GÜLERCE kendince vicdan muhasebesi yapıyor ama bu kendisini içinde bulunduğu yanlıştan kurtarmayacak. Yarın kendine dokunulduğunda ama bende şunu dediydim demek için demiş bulunuyor bazı şeyleri. Samimiyeti varsa Ahmet Taşgetiren gibi çeker gider olmadı Ethen Mahçupyan gibi dobra dobra konuşur, ne şiş yansın ne kebab kıvırtması yapmazdı. Önceleri sözlerine itimat edilecek bir insan olarak görürdüm ama son gelişmelerde gördüm ki kalıbının adamı değilmiş. Çünkü cemaat bağıra bağıra bu yanlış yola girdi. Cemaati temsil edip etmediği belli olmayan şefaatsiz suratlar ne dediyse ablalar abiler onları yaptı. Hüseyin Gülerce gibi azcıkda olsa vicdanı olanlar konuşmak yerine kıvırtmayı tercih ettikleri için meydan meymenetsizlere kaldı. Hüseyin Gülerce ye pasifliğinden dolayı çok kızgınım cemmatin bunca yanlışına kendide ortak olmuştur kısık sesle konuşarak.

easytr' Alıntı:
Merhoom' Alıntı:
Hüseyin GÜLERCE kendince vicdan muhasebesi yapıyor ama bu kendisini içinde bulunduğu yanlıştan kurtarmayacak. Yarın kendine dokunulduğunda ama bende şunu dediydim demek için demiş bulunuyor bazı şeyleri. Samimiyeti varsa Ahmet Taşgetiren gibi çeker gider olmadı Ethen Mahçupyan gibi dobra dobra konuşur, ne şiş yansın ne kebab kıvırtması yapmazdı. Önceleri sözlerine itimat edilecek bir insan olarak görürdüm ama son gelişmelerde gördüm ki kalıbının adamı değilmiş. Çünkü cemaat bağıra bağıra bu yanlış yola girdi. Cemaati temsil edip etmediği belli olmayan şefaatsiz suratlar ne dediyse ablalar abiler onları yaptı. Hüseyin Gülerce gibi azcıkda olsa vicdanı olanlar konuşmak yerine kıvırtmayı tercih ettikleri için meydan meymenetsizlere kaldı. Hüseyin Gülerce ye pasifliğinden dolayı çok kızgınım cemmatin bunca yanlışına kendide ortak olmuştur kısık sesle konuşarak.

hmm. özeleştiri yerine gülerce itibar suikiastına maruz bırakılcak anlaşılan. gülerce 2 yıldır bu fitnedir diye bas bas bağırıyor köşesinden, zamanda top sakallar mı yazıyor yoksa o mu? çoğu kişi gülerceye itibar ederken şimdi gülerce size göre pasif. bence dediklerin asılsız.

Gülercenin itibarına söz söylemeye gerek yok yaptıkları yada aslında yapmadıkları ve söylemediklerinden dolayı itibarını ortaya koymuştur. Ben kendisinden çok şey bekleyenlerdendim ama süreçte gördük ki kısık sesli yetersiz ve çoğu zaman ne şiş ne kebab hikayesi okudu bize. Halbuki cemaatin yanlışlarını şimdi değil ta o zaman bağıra bağıra söylemeliydi ve uyarmalıydı. Belki suratlarını ilk defa sadece bu süreçte gördüğümüz tetikçiler dinlenmeyecekti. Haksızlık karşısında susmuş ve dilsiz şeytan olmuştur. Şeytanda şu dakkadan sonra anca taşlanır. Şimdi günah çıkarma seansları yapmanın bir faydası yok.

Geri