Merhoom' Alıntı:
Hüseyin GÜLERCE kendince vicdan muhasebesi yapıyor ama bu kendisini içinde bulunduğu yanlıştan kurtarmayacak. Yarın kendine dokunulduğunda ama bende şunu dediydim demek için demiş bulunuyor bazı şeyleri. Samimiyeti varsa Ahmet Taşgetiren gibi çeker gider olmadı Ethen Mahçupyan gibi dobra dobra konuşur, ne şiş yansın ne kebab kıvırtması yapmazdı. Önceleri sözlerine itimat edilecek bir insan olarak görürdüm ama son gelişmelerde gördüm ki kalıbının adamı değilmiş. Çünkü cemaat bağıra bağıra bu yanlış yola girdi. Cemaati temsil edip etmediği belli olmayan şefaatsiz suratlar ne dediyse ablalar abiler onları yaptı. Hüseyin Gülerce gibi azcıkda olsa vicdanı olanlar konuşmak yerine kıvırtmayı tercih ettikleri için meydan meymenetsizlere kaldı. Hüseyin Gülerce ye pasifliğinden dolayı çok kızgınım cemmatin bunca yanlışına kendide ortak olmuştur kısık sesle konuşarak.
hmm. özeleştiri yerine gülerce itibar suikiastına maruz bırakılcak anlaşılan. gülerce 2 yıldır bu fitnedir diye bas bas bağırıyor köşesinden, zamanda top sakallar mı yazıyor yoksa o mu? çoğu kişi gülerceye itibar ederken şimdi gülerce size göre pasif. bence dediklerin asılsız.