Gülermisin Ağlarmısın.

Kodla Büyü

yildizli_85

Aktif Üye
Eminim birçoğunuzun başına bu ya da buna benzer olay gelmiştir. Az önce yaşanmış bir olay.

Müdür Bey beni aradı, "Hocam işiniz yoksa bir bakarmısınız? Yazıcıdan çıktı alamıyorum."

Neyse müdür beyin odasına indim. Müdür bey, müdür baş yardımcısı ve müdür yardımcısı odada. 3'ü de bakmış yazıcıya, yapamayınca beni aramışlar.

Önce ayarlarına baktım. Sorun yok. Sadece "çevrimdışı kullan" tıklanmış . Acaba bundan mı dedim. Yok yine yazdırmıyor. Bir bağlantıları kontrol edeyim dedim. Yazıcının arkasında kabloyu elime alıp bilgisayara doğru takip ederken bir baktım kablonun ucu elimde. Sadece elimde tutup gösterdim onlara. Üçü birden kahkaha attılar.

Güleyim mi ağlayayım mı?

Bunda ağlancak ne var, adamlar kahkaha atmış sende ataydın hocam.... bunun gibi olaylar bu forumdaki herkesin ama herkesin istisnasız başına geliyor merak etme hocam. :puhaha:

Ya bilgisayar labaratuvarı 4. katta. Aşağı inp çıkmaya üşeniyorum. Birde biraz önemli bir işi yarıda bıraktım.

Her ikisini de (güme-ağlama) aynı anda yapabilen bir branş olduk. Yetenek sizziniz sayın BT öğretmenlerim..

seninki yine takılı değilmiş, bizimkiler yazıcıyı açmadan çıktı almaya çalışıyor.

bu yazıcı bozuk diyip yukarıya çıkartıp iki saat sonra tekrar götürecektin hallettim diye

en azından denemişler üzerinde kafa yormuşlar sonra seni çağırmışlar, :+1:

hallemediğiniz bir sorunla karşılamak mı isterdiniz..
halledemedikleri için mi onlara kızdınız..
sormazlar mı size necisiniz , bostan korkuluğumusunuz, hak vermiş olmayacaksınız değil mi..
madem çok biliyordunuz neden ilk anda çözemediniz..
şimdi biri dese ki yahu kardeşim ilk işin kabloları kontrol etmek olmalı neden bunu yapmıyorsunda yazılıma geçiyorsun çok cahilsin ha haaa haa dese, haklı mı olacak bu davranışında o kişi..
amacım mualefet olmak değil , artislik yapmak değil ama siz de yani sadece merdivenlerden üşendiğiniz için bu kadar basit mesele için bu tepkiyi gösteriyorsanız kusura bakmayın ama sizinle sabaha kadar tartışabilirim..

Yazıcı güzelse bence sınıfına götür bakayım de sonrada odanda kötü bir yazıcı varsa siyah beyaz onu yolla, bu şimdilik sizi idare eder de :mrgreen: Bana denk gelse öyle yapacağım :P

xsentius' Alıntı:
Yazıcı güzelse bence sınıfına götür bakayım de sonrada odanda kötü bir yazıcı varsa siyah beyaz onu yolla, bu şimdilik sizi idare eder de :mrgreen: Bana denk gelse öyle yapacağım :P

sonra da yok bakan böyle yok sistem böyle yok bilmem ne,
toplumun sağlam olması için bireyin sağlam olması lazım, herkes işini en iyi şekilde yaparsa ulusun işi en iyi olur..
neyse bunlar gerçek düşüncelerinizse yazık diyorum yok espiri yapıyorsanız saygı duyarım...

sen yanlış yapmışsın hocam olayı ciddiye bindirip biraz uğraşarak ben olmasaydım yapamazdınız ayağına getirmeliydin bence. geçenlerde numlock tuşu kapalı olduğu için uğraşan bir gurup beni çağırdı. sorunu hemen anladım fakat basitmiş demesinler diye bios da bi tur attım, biraz denetim masası falan derken sorun halloldu dedim. bir minnet bir şükran.....:)

beni de en çok sinir eden şey, problemin abartılarak anlatılması. Beni tlf la ararlar,
-bilgisayar bozuk
-nasıl yani hocam hiç mi açılmıyor
-hiç açılmıyor
-tamam hocam bi öğrenciyle yolla bakayım
bilgisayar gelir açarım hiçbişeyi yok, teneffüste hocayı bulup durumu anlatırım, bozuk değil çalışıyor diye adam da der:
" projeksiyona görüntü gelmiyor" meğer projeksiyon kablosu ortalıktaymış ve uçları hep kırılmış...
problemleri o kadar farklı dile getiriyorlar ki, öldük bittik vs..her defasında heralde bu dediğinin altından kalkamam diyorum:P daha neler neler, anlatsam kitap olur:(

Geri