mustafa1449 Aktif Üye Mesajlar 143 20 Şubat 2012 #1 GÜMÜŞHANE Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi http://gumushane-teml.k12.tr Yorumlarınızı bekliyoruz...
twetyynet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 829 21 Şubat 2012 #2 Re: *Gümüşhane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi* güzel olmuş.. mavi renk olan menü çubuğu kırmızının farklı bir tonu yada gri olsa bana göre daha hoş görünürdü.
Re: *Gümüşhane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi* güzel olmuş.. mavi renk olan menü çubuğu kırmızının farklı bir tonu yada gri olsa bana göre daha hoş görünürdü.
mustafa1449 Aktif Üye Mesajlar 143 21 Şubat 2012 #3 Re: *Gümüşhane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi* Teşekkürler Değiştirdim :+1:
B beyazkan Aktif Üye Mesajlar 178 22 Şubat 2012 #5 ara nın yanında kaçak var hocam bide renkler konusunda farklı bişeyler deneyebilirsiniz arkadaşların şablonu biraz daha geliştirebilirsiniz belkide.
ara nın yanında kaçak var hocam bide renkler konusunda farklı bişeyler deneyebilirsiniz arkadaşların şablonu biraz daha geliştirebilirsiniz belkide.