Günümüz medyası

Kodla Büyü

volkankey

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
facebookta gördüğüm ve çok hoşuma giden
gerçekleri yine çok etkili bir dille anlatan bir karikatür

Ekli dosyalar

• yalakagazete.jpg
    yalakagazete.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 635
Korkumuzdan yazan kısım hariç katılıyorum. Büyük çoğunluk korkudan değil satılmışlığından yazmıyor.

bazıları büyük oyuncu olmak için reyhanlı gibi patlamaları olabilir gibi bakıyor.erken öten horozun kafasını keserler ama bakalım kimler anlayacak.

Bence de medya şu anada üç maymunu oynuyor buna katılıyorum. Bir dönemler de imamın ineğinin çalınması haberini "İmam İnek Çaldı" diye veren, "ŞOK!, öğrenciler öğretmenle birlikte Cuma namazı kıldı" gibi taraflı ve ısmarlama haberci medya ile hemen hemen aynı şey oluyor. Keşke habercilik etik değerlere uygun yapılsa ancak bu bir hayal. Bunu değiştirmek mümkün değil. İnsanoğlunda güce itaat eğilimi vardır. Dolayısıyla medya da her daim güçlünün yanında yer almak isteyecektir.

İnanılır gibi değil bu kadarda olmaz dedirtiyor ama...emir büyük yerden. :sleep:

her zaman medya aynıydı zaten kimin borusu öterse onun uşaklığını yapar o yüzden medyayı çok önemsememek ve takip etmemek lazım...

KARİKATÜRÜ ŞÖYLE DEĞİŞTİRİYORUM...

GÖRMESEK DE

DUYMASAK DA

YAZDIK!

Okuyan muhalefetten biri...

ancak onu çatık kaşları ve koca kafasıyla çizmemeli..... minik kafasına soytarı şapkası giymiş ve ağzı kulaklarında gülümseyen şekilde çizmeli...

görmedim duymadım yalakalığın derdindeyim kendi kesemin derdindeyim vatanı satma derdindeyim :!:

hamuş' Alıntı:
görmedim duymadım yalakalığın derdindeyim kendi kesemin derdindeyim vatanı satma derdindeyim :!:
Vatanı satma muhabbeti 80'lerde kalmadı mı artık hocam. Kimsenin vatan düşmanlığı yok, vatan hainliği gibi bir derdi yok. Kese dolu mu boş mu, bunun derdinde herkes.

tayinci42' Alıntı:

GÖRMESEK DE

DUYMASAK DA

YAZDIK!

ancak onu çatık kaşları ve koca kafasıyla çizmemeli..... minik kafasına soytarı şapkası giymiş ve ağzı kulaklarında gülümseyen şekilde çizmeli...
Medya kimin elinde sence?

tayinci42' Alıntı:

GÖRMESEK DE

DUYMASAK DA

YAZDIK!

ben de seni degistiriyorum

:)

sacmaliga bak

Geri