Güncel bir soru

Kodla Büyü

volkankey

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Soru: Terörist liderini asacak olan, teröristlerle kucaklasanlarin dokunulmazliklarini kaldiracak olanlar simdi ne yapiyor?
a) Ben bilmem
b) Esim de bilmez
c) Onlar ne yaparsa dogrudur
d) Burasi Türkiye

one munite, bedelli askerlik söz konusu dahi olamaz, imralı canisiyle görüşen şerefsizdir, ben bop eşbaşkanıyım gibi bişey söylemedim allahtan korkun. oslo görüşmeleri ispatlayamazsınız. ben atanamayan öğretmenleri cami avlusundaki güvercinlere benzetiyorum, benim memurum 40 saat sen 15 çalışıyorsun. ben ne tek dil dedim, ne tek din dedim, barzani bizim muhatabımız olamaz... rte ve tayfasının güzel söylemlerinden bazıları. halk mı, halk tiyatro izlemeye devam, şşşşştt sessiz olun uyanmasınlar :sleep:

volkankey' Alıntı:
Soru: Terörist liderini asacak olan, teröristlerle kucaklasanlarin dokunulmazliklarini kaldiracak olanlar simdi ne yapiyor?
a) Ben bilmem
b) Esim de bilmez
c) Onlar ne yaparsa dogrudur
d) Burasi Türkiye

Bilmem.

İstersen TEK BAŞINA 10 YILDIR ÜLKEYİ YÖNETENLERE SOR.

Eğer onlar DA şikayetçi iseler 10 yılda eminim o eleştirdiğin adamların yaptığını DÜZELTİRDİ.

Ben de sana sorayım?

Düzeltti mi?

3 partili koalisyondan beklediğin ŞEYİ SAMİMİ İSEN

TEK BAŞINA 10 SENEDİR İKTİDAR OLANDAN BEKLESENE.

Kuş musunuz yahu...

sahrak' Alıntı:
one munite, bedelli askerlik söz konusu dahi olamaz, imralı canisiyle görüşen şerefsizdir, ben bop eşbaşkanıyım gibi bişey söylemedim allahtan korkun. oslo görüşmeleri ispatlayamazsınız. ben atanamayan öğretmenleri cami avlusundaki güvercinlere benzetiyorum, benim memurum 40 saat sen 15 çalışıyorsun. ben ne tek dil dedim, ne tek din dedim, barzani bizim muhatabımız olamaz... rte ve tayfasının güzel söylemlerinden bazıları. halk mı, halk tiyatro izlemeye devam, şşşşştt sessiz olun uyanmasınlar :sleep:
:+1:

Sorunuzun cevabını bilmiyorum.
beleş kömür yakıp evimi ısıtıyorum
makarna yeyip karnımı doyuruyorum
elektriğim kaçak, belediyelerden yardım alırım
3 çocuğum var işsizim, 4. çocuğu düşünüyorum.

eemree' Alıntı:
Sorunuzun cevabını bilmiyorum.
beleş kömür yakıp evimi ısıtıyorum
makarna yeyip karnımı doyuruyorum
elektriğim kaçak, belediyelerden yardım alırım
3 çocuğum var işsizim, 4. çocuğu düşünüyorum.

:puhaha:

BBNET
Geri