günlük-haftalık plan acillll

Kodla Büyü

nurayhoca

Aktif Üye
arkadaşlar günlük ya da haftalık ders planı yapmak zorunda mıyız müfettişler gelecek ben bilemedim..

Kılavuz kitabı olmayan derste yapmak zorundayız günlük planı. Ben Bilişim teknolojileri ve yazılım dersinde yapıyorum günlük plan.

Okulda değilim dökümanlar da yanımda değil, 1. dönemin günlük planları var. çarşamba günü okula gideceğim, ancak o zaman paylaşabilirim. İlçe Mem'deyim 2 gün.

erfatm' Alıntı:
Okulda değilim dökümanlar da yanımda değil, 1. dönemin günlük planları var. çarşamba günü okula gideceğim, ancak o zaman paylaşabilirim. İlçe Mem'deyim 2 gün.

Bekliyoruz hocam, şimdiden teşekkürler. :++:

erfatm' Alıntı:

Hocam bugün Çarşambaaa... :lol:

sekocam' Alıntı:
Hocam günlük plan yok. Ders bilgi formları günlük plan olarak kullanılıyor.

Hocam ortaokul 5. sınıf. Ne kitap var ne birşey. Sadece "Bilişim Teknolojileri ve Yazılım" dersi Yıllık Plan var ona göre işliyorum. Ders bilgi formları derken anlamadım da kusuruma bakmayın. Bu konuda bilgi paylaşabilir misiniz?

Ders bilgi formları'nı mesleki ve teknik eğitim hazırlar ve meslek liselerinde okutulan meslek dersleri içindir.
Ders bilgi formlarında dersin amacıları, ön koşulları, konu başlıkları, süreleri, ölçme değerlendirme ölçütleri vs açıklanır.

bu gün müfettiş dersime girdi. 5. sınıfdı. günlük plan sordu yok dedim yapsanız daha iyi olur dedi. bende yaparız dedim. biraz dersi dinledi. çıkarken konuştuk meb in bt öğretmenlerini tükettiğinden bahsettim. tükenmişlik düzeyi en yüksek olan öğretmenler bizleriz dedim. haklısınız dedi. düzeleceğine inanıyormuş. ama yakın zaman da olamasını beklemeyin dedi. çıktı gitti.

ciyasoft' Alıntı:
sekocam' Alıntı:

Hocam ortaokul 5. sınıf. Ne kitap var ne birşey. Sadece "Bilişim Teknolojileri ve Yazılım" dersi Yıllık Plan var ona göre işliyorum. Ders bilgi formları derken anlamadım da kusuruma bakmayın. Bu konuda bilgi paylaşabilir misiniz?

Başlık teknik ve meslek lisesinde açıldığı için ona göre cevap verdim. İlköğretimde çalışırken günlük plan hazırlamıyordum çünkü orda da aynı 1-8 bilişim teknolojileri adında bir kitapçık vardı o günlük plan hazırlamayı gerektirmiyordu. 4+4+4 ten sonrası malum karışık. bence konular uyuyorsa illa da günlük plan isteniyorsa o programın pdf si vardı oradan yararlanabilirsiniz hocam.

sekocam' Alıntı:
ciyasoft' Alıntı:
sekocam' Alıntı:

Başlık teknik ve meslek lisesinde açıldığı için ona göre cevap verdim. İlköğretimde çalışırken günlük plan hazırlamıyordum çünkü orda da aynı 1-8 bilişim teknolojileri adında bir kitapçık vardı o günlük plan hazırlamayı gerektirmiyordu. 4+4+4 ten sonrası malum karışık. bence konular uyuyorsa illa da günlük plan isteniyorsa o programın pdf si vardı oradan yararlanabilirsiniz hocam.

Hocam soğolum, eski sistemde kitaplar vardı ama 4+4+4 sisteminde 5. sınıflarda "Seçmeli Bilişim Teknolojileri ve Yazılım" dersi var ve maalesef ne öğrenci ne de öğretmen kitabı yok. O dediğiniz pdf dosyaları (kitapçıklar) var zaten sağolun.
erfatm hocadan bekliyoruz paylaşımlarını :)

erfatm' Alıntı:
İlk 19 hafta için günlük planlar, diğerlerini de fırsat bulunca yapacağım. Gecikme için özür dilerim, okula gidince de bunları atacak zaman bulamadım

Teşekkürler hocam. Bu arada benimde başka yerlerden bulduğumu paylaşayım.

Ekli dosyalar

erfatm' Alıntı:
İlk 19 hafta için günlük planlar, diğerlerini de fırsat bulunca yapacağım. Gecikme için özür dilerim, okula gidince de bunları atacak zaman bulamadım

teşekkürler hocam bu plan bana uygun acaba 19 haftadan sonrakiler için de bulursanız ya da paylaşır mısınız??

yalanaşk' Alıntı:
erfatm' Alıntı:

teşekkürler hocam bu plan bana uygun acaba 19 haftadan sonrakiler için de bulursanız ya da paylaşır mısınız??
Ben kendim hazırlıyorum, hazırladığım zaman paylaşırım

Geri