erfatm' Alıntı:Kılavuz kitabı olmayan derste yapmak zorundayız günlük planı. Ben Bilişim teknolojileri ve yazılım dersinde yapıyorum günlük plan.
erfatm' Alıntı:Okulda değilim dökümanlar da yanımda değil, 1. dönemin günlük planları var. çarşamba günü okula gideceğim, ancak o zaman paylaşabilirim. İlçe Mem'deyim 2 gün.
erfatm' Alıntı:Okulda değilim dökümanlar da yanımda değil, 1. dönemin günlük planları var. çarşamba günü okula gideceğim, ancak o zaman paylaşabilirim. İlçe Mem'deyim 2 gün.
sekocam' Alıntı:Hocam günlük plan yok. Ders bilgi formları günlük plan olarak kullanılıyor.
ciyasoft' Alıntı:sekocam' Alıntı:Hocam günlük plan yok. Ders bilgi formları günlük plan olarak kullanılıyor.
Hocam ortaokul 5. sınıf. Ne kitap var ne birşey. Sadece "Bilişim Teknolojileri ve Yazılım" dersi Yıllık Plan var ona göre işliyorum. Ders bilgi formları derken anlamadım da kusuruma bakmayın. Bu konuda bilgi paylaşabilir misiniz?
sekocam' Alıntı:ciyasoft' Alıntı:sekocam' Alıntı:Hocam günlük plan yok. Ders bilgi formları günlük plan olarak kullanılıyor.
Hocam ortaokul 5. sınıf. Ne kitap var ne birşey. Sadece "Bilişim Teknolojileri ve Yazılım" dersi Yıllık Plan var ona göre işliyorum. Ders bilgi formları derken anlamadım da kusuruma bakmayın. Bu konuda bilgi paylaşabilir misiniz?
Başlık teknik ve meslek lisesinde açıldığı için ona göre cevap verdim. İlköğretimde çalışırken günlük plan hazırlamıyordum çünkü orda da aynı 1-8 bilişim teknolojileri adında bir kitapçık vardı o günlük plan hazırlamayı gerektirmiyordu. 4+4+4 ten sonrası malum karışık. bence konular uyuyorsa illa da günlük plan isteniyorsa o programın pdf si vardı oradan yararlanabilirsiniz hocam.
erfatm' Alıntı:İlk 19 hafta için günlük planlar, diğerlerini de fırsat bulunca yapacağım. Gecikme için özür dilerim, okula gidince de bunları atacak zaman bulamadım
erfatm' Alıntı:İlk 19 hafta için günlük planlar, diğerlerini de fırsat bulunca yapacağım. Gecikme için özür dilerim, okula gidince de bunları atacak zaman bulamadım
Ben kendim hazırlıyorum, hazırladığım zaman paylaşırımyalanaşk' Alıntı:erfatm' Alıntı:İlk 19 hafta için günlük planlar, diğerlerini de fırsat bulunca yapacağım. Gecikme için özür dilerim, okula gidince de bunları atacak zaman bulamadım
teşekkürler hocam bu plan bana uygun acaba 19 haftadan sonrakiler için de bulursanız ya da paylaşır mısınız??