Günlük Plan

Kodla Büyü

nihan

Aktif Üye
Arkadaşlar elinde powerpoint programının günlük planı olan varsa paylaşabilir mi? Diğerlerini tamamlamaya çalıştım da onu yetiştiremedim. Müfettiş gelebilir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

günlük plan diye birşey yokkkkk ortaokul da bilgine

meslek lisesinde varmı bilemem

06Davut' Alıntı:
günlük plan diye birşey yokkkkk ortaokul da bilgine

meslek lisesinde varmı bilemem

hocam müfettişlerin ziyaret ettiği arkadaşlar klavuz yoksa günlük plan var demişler. siz bu bilgiye nasıl ulaştınız ?

kılavuz kitap yoksa günlük plan yapmak zorundasın hocam 5 ve 6 lara giren arkadaşların yapması lazım. 7 ve 8 ler için bu sene gerek yok.

bana müfettiş geldiğinde günlük plan neden yok dedi klavuz kitaptan bakıyorum dedim gösterin dedi gösterdim karışık ama plandaki herşey eski kitapta var sorun yaratmadı.

of ya bizim de okul müdürü giriyor derslere teftiş ediyor günlük plan olucak dedi, ben hiç yapmadım biriktikçe birikti napıcam bakalım :/

hocam tavsiyem biriktirmemeniz burda örnek olarak paylaşan arkadaşlarımız var onlarınkini alıp düzenleyin. bence sonra zor oluyor. ilk 2 ayınkini bende sonradan yaptım sıkılmıştım yaparken.

Günlük plan veya ders planı adı altında talep edilecektir sizden. Yok diyen hocam yanlış bir yönlendirme yapıyor maalesef.

Arkadaşlar bende 6-7-8.sınıf 2012 basımı kılavuz kitap var 2013 basımı 7-8 gelmiş aynı kitap şimdi 6.sınıf yapmama gerek var mı?

Geri