günlük plan

Kodla Büyü
acilen günlük plan lazım arkadaşlar haftay mfettişler gelecekmiş elinizde varsa lütfen paylaşırmısınız web tasarım dalı dersleri için lazım....

hocam günlük plan diye arat sitede, var örnek planlar.
bide çok önemseme gülük planı. bi kaç hafta önce geçirdim teftiş. günlük planın adı bile geçmedi. onların derdi ZÜMRE.

Peace hocam varsa bende bilişim teknolojileri ve web tasarımı derslerinin günlük planlarını rica ediyorum.şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar ben de teftiş geçireceğim bu hafta.Günlük planlardan bahsetmişsiniz.Web tasarımı alanı 11-12 sınıf günlük planlarını istesem geç kalmış olurmuyum

emrebayindir' Alıntı:
acilen günlük plan lazım arkadaşlar haftay mfettişler gelecekmiş elinizde varsa lütfen paylaşırmısınız web tasarım dalı dersleri için lazım....

hocam size günlük plan soramaz müfettiş yönetmelikten kalktı artık meslek liselerinde modül sistemi olduğu için her konunun başında kazanımlr yazıyor zaten...Boşuna uğraşma derim istersen yine araştır ama günlşük plan meslek derleri için yok.......Dİğer branş hocaları hazırlar ama meslek hocalrının modül sistemi olduğu içiçn günlük plan derdi yok...benden demesi

Hocam bana da günlük plan lazım teknik resim , paket programlar,görsel programlama bilgi ve iletişim teknolojisi planları şimdiden teşekkürler...

sivayseri' Alıntı:
hocam size günlük plan soramaz müfettiş yönetmelikten kalktı artık meslek liselerinde modül sistemi olduğu için her konunun başında kazanımlr yazıyor zaten...Boşuna uğraşma derim istersen yine araştır ama günlşük plan meslek derleri için yok.......Dİğer branş hocaları hazırlar ama meslek hocalrının modül sistemi olduğu içiçn günlük plan derdi yok...benden demesi

hocam bugün (12.01.2011 )müfettiş geldi, günlük plan nerde diye sordu , bilginize..

onlar ne isteyeceğini şaşırmış. yönetmelikte olsun olmasın akıllarına geleni istiyorlar....

Arkadaşlar meslek lisesinden çalışırken zümre de karar almıştık günlük plan olarak modül bilgi sayfaları ve işlem analiz formları kullanılacak diye, bakanlık müfettişleri geldiler ve tek kelime etmediler. Bu arada teknik öğretmenleri inceleyen müfettiş önerilerde bulunmuştu onları tek tek not etmiştim onları sizlerle paylaşayım belki işinize yarar.. ayrıca yukarda bir arkadaş demiş ki zümreye dikkat ediyorlar, bizim il, ilçe, alan zümresi ve ders zümrelerini baya ayrıntılı incelediler.

- Öğrencilerin saç sakal, kılık kıyafet kontrolü
- Zümre toplantılarında klişe sözler yerine öğretmen sözlerine daha çok yer verilmesi. Maddalerde mutlaka oy birliği ile karar alınması ve bu kararlara uyulması.
- Diğer zümrelerle yapılan işbirliği maddesinde soyut kavramlar yerine somut olarak neler yapılacağı.
- Zümrelerde dönem ödevi konularının ve değerlendirme kriterlerinin bulunması
- Her öğretmenin alanı ile ilgili teknolojik gelişmelerden bir araştırma yapıp, mutlaka zümrede buna yer vermesi. Her öğretmenin ayrı bir araştırma konusunu işlemesi.
- Ölçme değerlendirme araçlarının zümrelerde belirtilmesi.
- Modül sınavlarının nasıl değerlendirileceği, nasıl ortalamaya katılacağı hakkında zümrede karar. (O zamanlar 3 genel sınav yapılıyordu, bişey dememişti)
- Zümrede kesinlikle öğrenci başarısını arttıracak maddeye yer verilmeli
- Yıllık plandaki değerlendirme kısmında dönem içinde gerekli notların ve uyarıların alınması
- Dal seçimleri, ders seçimleri ve ders saati sürelerinin zümrelerde bulunması
- İşletmede beceri eğitimi dersinin modüllerinin seçimi
- Yönetmeliklerde açık olan şeylerin zümreye koyulmasına gerek yokmuş, kaç sözlü notu vereceğinizi zümrelerde mutlaka belirtin.

arkadaşlar bıktım bu günlük plan olayından. çok vaktimi alıyor. önceleri anlatacağım konuya çalışıp sunu hazırlıyorudum. ders de gayet güzel geçiyordu. ama 2 haftadır müdür bey günlük plan diye tutturdu. 7 farklı derse giriyorum. bunların hangi birinin planını yapacağım çok merak ediyorum.
güya öğretmenlik yarım gün! gecemizi gündüzümüze katıyoruz ya :verymad:
gerçi çoookk rahat bıranşlar da var ama neyse gece gece yine isyanlardayım.
elinde bilişim teknolojisi temelleri, programlama temelleri, paket programlar, elektronik ve ölçme, teknik resim, mesleki gelişim derslerinden herhangi birinin günlük planları olan varsa lütfen paylaşabilir mi?herkese hayırlı geceler...

günlük plan var arkadaşlar. müfettişler geldi ve ilk sordukları şey günlük plandı. moduler sistem felan sökmüyor. günlük plan istiyorlar. aka kimse hazırlamıyor. ya da 4 yılda bir müfettiş geldiğinden o da gelirse tabi o günün ya da haftanınkini kabaca hazırlayıp veriyor. ama kesinlikle günlük plan var.

arkadaşlar meslek lisesi 10. sınıf için elinde günlük planı olan varsa paylaşabilirmi. meslek lisesi,ne dönem ortasında geçtim.şimdi de okula müfettişler gelecekmiş. İsteyip istemeyeceklerini bilmiyorum ama ben yinede elimde bulunsun istiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Geri