Güvenli bt,internet kullanımı semineri?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mavi85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
biltek2007' Alıntı:
Her zamanki gibi listeye bizi almıyorlar. :)
il koordinatörü oda arkadaşım ;) seni yazayımmı dedi yer tarih konusunda altına acıkca yazmıslar değisebilir kesin değil diye bende yok dedim baska arkadaslara nasıp oldu

bu siteye hangi kullanıcı adı ile giriş yapılıyor.. tüm öğrtmenler girebiliyor mu?

Fatih projesi kapsamında hizmetiçi eğitim alan öğretmenlerin şifresi var onlar girebiliyor.

Ben hala bu seminerde içerik ne olacak ve semineri alınca ne yapacağız onu anlamış değilim. Seminere katılacağım bu arada :lol:

mavi85 hocam kursta bilgi güvenliği, internetin psikososyal etkileri, internetin sağlık açısından etkileri, bilişim hukuku ve öğrencileri velileri ve öğretmenleri nasıl bilinçlendirebiliriz konusunda bilgiler veriyorlar.

bu seminerlere nasıl başvuru yapılıyor ki?? sadece fatih eğitmenleri mi gidiyor?? ben normal bt rehber öğretmeniyim biz gidemiyor muyuz?

Seminere katılan arkadaşlara bir sorum olacaktı;
Eylül ayında kendi bulundukları yerlerde bu seminerleri diğer öğretmen arkadaşlara anlatacaklar mı?

caylakcekirge' Alıntı:
Seminere katılan arkadaşlara bir sorum olacaktı;
Eylül ayında kendi bulundukları yerlerde bu seminerleri diğer öğretmen arkadaşlara anlatacaklar mı?

Bende bunun cevabını merak ediyorum. Kursa katılanlar anlatabilir mi? Ben hala sıra bekliyorum almak için :mrgreen:

yazılar gelmeye başlamış.semineri verecekler kendilerince bi planlama yaptmı acaba? döküman planlama v.s varsa bizimle paylaşabilirlermi acaba?

Geri