Güvenlik-Drive Vaccine PC Restore Plus yazılımını kaldıramıy

Kodla Büyü

samimi 75

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bilgisayarrıma yeni windows 7 kurdım.Hemen hemen bütün programlarıda kurduktan sonra acronis ile imajını aldım.Buraya kadar her şey güzeldi.Sonra Drive Vaccine PC Restore Plus programınıda kurmak istedim.Önce kullandığım için mennundum.Programı kuararken en son işlemi yaparken bilgisayarda bir mavi ekran gelerek 2 sn sonra bilgisayar kendine reset attı.Masa üzeri geldi.Bu program önceleri masa üstünde sağ tarafa simgesini atardı.Bende c de program filese baktım program kurulmuş gibi duruyor.Buradan yönetici olarak çalıştır diyorum açılmıyor.Yine unistall diyorum 3 dosya hariç hepsi siliniyor.Geri kalanlarıda ben normal kaldırıyorum.Bilgisayarı kapatıp açtığımda sanki program çalışıyormuş gibi yaptığım işlemler boşa gidiyor.Anladığım kadarıyla program çalışıyor.Bunu açıp pasif hale getirmem gerekiyor.Bir türlü açılmıyor ve bir şey yapamıyorum.Yaptıklarımda pc tekrar açıldığında hep boşa gidiyor.Program ekle kaldırda da gözükmüyor.Sistem geri yükleme yapacağım geri yükleme noktası yok.Dün format attım.İmajı geri alacağım o da boş çıkıyor.Bunun yok mu çözümü.
Birde zaman zaman program eksik kurulmuş uyarısı veriyor.Fakat promram çalışıyor.Sorun programı açıp pasif hale getirmek.

Bu konuda fikri olan yok mu?Yarın okulda deneyeceğim.Yoksa bir format daha gözüküyor.Bunun içinde format atmak çok basit geliyor ama yapacak bir şey olmazsa mecbur olacak herhalde.

Drive Vaccine PC Restore Plus windows 7 uyumlu değilmi yani. :?:
Vistada sorun çıkartmadı.Sanırım win 7 de çıkartmaz..

samimi 75' Alıntı:
İmajı geri alacağım o da boş çıkıyor.

Bu ifadeden ne demek istediğini anlamadım ama aşağıda anlatacağım yöntemi bi dene

Eğer imaj dosyan sağlamsa şu yolları dene.

1-Xp, vista yada w7 işletim sistem cd ile bilgisayarını açık kkurulum aşamasına kadar gel.
2- C sürücünü (işletim sistemin olduğu yeri) biçimlendir.
3- xp de dosyalar kopyalamaya başladığında, vistada ve w7 de direkt olarak kurulmdan çık
4- Acronis boot cd ile bilgisayarı açıp imajını geri yükle tamamdır.

mustikonya' Alıntı:
samimi 75' Alıntı:
İmajı geri alacağım o da boş çıkıyor.

Bu ifadeden ne demek istediğini anlamadım ama aşağıda anlatacağım yöntemi bi dene

Eğer imaj dosyan sağlamsa şu yolları dene.

1-Xp, vista yada w7 işletim sistem cd ile bilgisayarını açık kkurulum aşamasına kadar gel.
2- C sürücünü (işletim sistemin olduğu yeri) biçimlendir.
3- xp de dosyalar kopyalamaya başladığında, vistada ve w7 de direkt olarak kurulmdan çık
4- Acronis boot cd ile bilgisayarı açıp imajını geri yükle tamamdır.
Sayın hocam ;
Drive Vaccine PC Restore Plus kurulu sistemde format atamassınız.Eğer şifre girmemiş ise (girmişsede farketmez)
önce reset atılır
home tuşu ile sürekli basılarak dos kısmına geçersiniz.
şifre belirlenmiş ise şifreyi belirlenmemiş ise boş bırakıp enter yapılır
uninstal seçilir
uyarıya olumlu cevap verilir ve öyle uninstal edilir.
sonra sizin dedikleriniz yapılabilir.Şifre unutulmuş ise yada bilinmiyorsa yeni bir harddisk almaktan başka çare bilmiyorum.

Hocam DV Pc programın çalışma mantığını biliyorum.

DVPc yüklü iken direkt olarak acronis ile imaj yüklemeye kalkarsanız başarılı olamazssınız.

Recovery Genius, Rollback programları da aynı mantık. Harddiskin master boot bölümüne kayıt yaparlar. Eğer harddiskin bu bölümlerini biçimlendirirseniz bu programlar devredışı kalır.

En son çare harddiskteki tüm yedeklerinizi alıp harddiski tamamen biçimlendirmek.

Sayın hocam Drive Vaccine PC Restore Plus iki bölümden oluşuyor.
windows kısmı
dos kısmı
Gerek windostan yada dos tan uninstal edilmesse biçimlendirme f-disk yada L-F format sökmüyor .şifresini unutmuş olan bir arkadaşın başına geldi..
2-3 gün uğraştık olmadı ..Hardiski başka bilgisayara taktık yine aynısı oldu.low level Format at, imaj kur yada yeni windows kur karşına mutlaka dos kısmındaki şifre ekranı çıkıyor.
arkadaş windowstan kullanamadığına göre dos tan yazdığım şekilde uninstall edecek. Sonra ne tür format yada win kurulumu yaparsa yapabilir.
İzlenecek yol...............................................................................................................................................................
Drive Vaccine PC Restore Plus kurulu sistemde format atamassınız.Eğer şifre girmemiş ise (girmişsede farketmez)
önce reset atılır
home tuşu ile sürekli basılarak dos kısmına geçersiniz.
şifre belirlenmiş ise şifreyi belirlenmemiş ise boş bırakıp enter yapılır
uninstal seçilir
uyarıya olumlu cevap verilir ve öyle uninstal edilir.
sonra sizin dedikleriniz yapılabilir.Şifre unutulmuş ise yada bilinmiyorsa yeni bir harddisk almaktan başka çare bilmiyorum.

Geri