Arkadaşlar bilgisayarrıma yeni windows 7 kurdım.Hemen hemen bütün programlarıda kurduktan sonra acronis ile imajını aldım.Buraya kadar her şey güzeldi.Sonra Drive Vaccine PC Restore Plus programınıda kurmak istedim.Önce kullandığım için mennundum.Programı kuararken en son işlemi yaparken bilgisayarda bir mavi ekran gelerek 2 sn sonra bilgisayar kendine reset attı.Masa üzeri geldi.Bu program önceleri masa üstünde sağ tarafa simgesini atardı.Bende c de program filese baktım program kurulmuş gibi duruyor.Buradan yönetici olarak çalıştır diyorum açılmıyor.Yine unistall diyorum 3 dosya hariç hepsi siliniyor.Geri kalanlarıda ben normal kaldırıyorum.Bilgisayarı kapatıp açtığımda sanki program çalışıyormuş gibi yaptığım işlemler boşa gidiyor.Anladığım kadarıyla program çalışıyor.Bunu açıp pasif hale getirmem gerekiyor.Bir türlü açılmıyor ve bir şey yapamıyorum.Yaptıklarımda pc tekrar açıldığında hep boşa gidiyor.Program ekle kaldırda da gözükmüyor.Sistem geri yükleme yapacağım geri yükleme noktası yok.Dün format attım.İmajı geri alacağım o da boş çıkıyor.Bunun yok mu çözümü.
Birde zaman zaman program eksik kurulmuş uyarısı veriyor.Fakat promram çalışıyor.Sorun programı açıp pasif hale getirmek.
Birde zaman zaman program eksik kurulmuş uyarısı veriyor.Fakat promram çalışıyor.Sorun programı açıp pasif hale getirmek.