Güvenlik kamera programı ayarları

Kodla Büyü

YUSUF_24

Site Gezgini
Arkadaşlar herkese iyi günler.Sitenin tekrar açılmasını çok sevindim.Arkadaşlar benim bir sorunum var.Bilgisayarda güvenlik kamreları kuruluydu.Bilgisayar çöktü.Bende yeniden kurdum.Kurduktan sonra kamera programını kurdum sadece tek bir kamera gösteriyor.Diğerlerini göstermiyor.4 tane kamera bağlı bilgisayara.Daha önce hiç güvenlik kamera ayarı ve kurulumu yapmadım.Bu sorunu nasıl çözbilrim.Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Acilen yapmam lazım çünkü görüntüler kayıt olmuyor.

pal-ntsc ayarlarını seçerken pal olarak seçilmesi gerekiyor. sizde de böyle bir durum olabilir mi?

Bu ayarı nerden yapıcam?Kurarken böyle birşey çıkmıyor.Kamera programı svdvr diye bir program.İçinde bir server birde client kurulumu var ben server kurulumunu yapıyorum tek kamera gösteriyor diğer kameraları göstermiyor.Toplam 4 kamera var.Bilgisi olan yok mu?Çok önemli çünkü kamrelar kayıt yapmıyor dolayısıyla güvenlik yok.

o ayar benim eski okulumda kurduğum sistemde kurulum esnasında soruluyordu, demekki sizin programınız direk pal' göre ayarlanmış.

hocam önce aygıt yöneticisine bir bakın dvr kart ve bağlı kamera driver olarak tanınmışmı hata vardı. 4 tane bağlı kameranın 4 ününde driver listesinde görünmesi gerekiyor. elinizde program yine çalışmazsa başka bir dvrkart programı da deneyebilirsiniz
mesela dvr2000

Aygıt yöneticisinde tanıtılmamış bir driver görünmüyor.Acaba programda bir sorun mu var diye internetten indirdim yine aynı oldu.O dediğiniz proğramı nerden bulabilirim?Nette baya aradım ama bulamadım.İlğiniz için tşkler.

İlgili programda ,Kaç kameranın aktif olacağını işaretleyip ayarlayabildiğiniz bir kısım var hocam işiniz orayla .

Geri