güvenlik kartı bilgisayarımı mahvetti

Kodla Büyü

gakkosgirl

Aktif Üye
arkadaslar vestel promega bilgisayarlarım var sheriff guvenlik kartları takılı. benim laboratuarımdaki tum bilgisayarları ben izindeyken mudur bey saolsun(!) bi bilgisayarcı getirtmiş o da butun bilgisayarları kendine gore bi imaj yuklemiş ve guvenlik kartlarının sifrelerini değişmiş, (yeni şifreleri öğrendim gerçi)

ben de vestel ogrenci imajlarından tekrar yuklemeye basladım ama açılışta guvenlik kartının ekranı gozukmuyor ctrl+home a bastıgımda hiçbisey gelmiyor windows ekranı acılıyor. imajdan geri yukledim ama guvenlik kartımı tekrar tanıtmam lazım eskiden ctrl home basıyodum ekrandan once kartı kaldırıyodum sonra cd den driver kuruyodum sonra kendisi otomatik hızlı kur falan o sayfayı cıkartıyodu tekrar kurulumunu yapıyodum simdi ise acmıyor deliriyorum

forumdaki ilk 6 sayfayı okudum artık takatim kalmadı bari yazayım dedim yazılan çoğu şeyi yaptım.

mesela pause ile beklet ctrl+ home a basn olmadı.
Biosdan advanced normal seceneklerini değiştirmek de bi işe yaramadı
Biosadn acılısdaki ilk sırayı guv.kartına verdim yine olmadı.
cd den kartı uninstal yaptım simdide bilgisayarım acılmıyo cunku ilk sırada guv. kartı vardı ikinci sıradada floppy :( ve simdi hiç goruntu gelmiyo diskket lambası surekli yanıyo bilgisayarım acılmıyo.

anlayacagınız elime gozume bulastırdım beceremedim lutfen yardım edin

hocam bence güv. kartlarını çıkar forumda deepfreze 2000/xp sürümü vardı onu indir ve kur daha rahat edersin bence ....

hocam bende sivrice de gorev yapıyorum aynı pcler aynı sorunlar.1 tane calisir hard disk tak pc ye onu taktııgında guvenlik kartını cıkar acılısı calısan harddisk ten yap sonra digerine format at sorun cozulur umarım.

Geri