Güvenlik kartı ile deepfreze birlikte çalışma

Kodla Büyü
evet arkadaşlar bende merak ediyorum.bu arada bu güvenlik kartının görevini bana tam olarak söleyebilcek biri varmı acaba:(
bu işlerde yeniyim ve bilmiyorum..okuldaki pc ler sorunlu siyah ekran var ve imaj atılmıyor ne yapmam gerekir?lütfen yardım

arkadaşım ben güvenlik kartlarında problem olan bilgisyarlara depfrezee kuruyorum ikisini aynı anda çalıştırmanın anlamı yok. birde ne işe yaradığını söyleyeyim güvenlik kartı veya depfrezee aktif olduktan sonra bilgisayara ne yüklersen yükle yada bilgisayardan ne silersen sil tekrar eski haline geri geliyor. program kurmak ve bir şey kaydetmek için pasif yapıyorsun işin bittikte sonra aktif yaparak çalıştırıyorsun
ben bir yıldır kullaıyorum çok rahatım öğrenci bozuyor bilgisayar açılıp kapanınca tekrar eski haline geri dönüyor.
eğer bilgisayrlar eski ise depfrezee kasıyor haberiniz olsun........

benim bts sınıfımdaki bilgisayarlarda güvenlik kartı var. fakat problemli sanırım. güvenlik kartı aktif olunca bilgisayarlar kapanmıyordu. windows kapanıyor fakat güç kesilmiyor. bende hepsini iptal edip deepfreeze kurdum. şimdi problem yok.

Güvenlik kartınızın modeli ve neden sorun verdiğinizi söylerseniz belki yardımım olur. Seve seve yardım ederim.

Geri