turan64' Alıntı:Turan hocampaylaşılan belgelere yaklaşık 1,14GB lık data attım. sonra değişiklikleri kaydettim. ve ayene dediğiniz gibi yaptım. "Verileri Kaydet" dedikten sonra %100 oldu ve "Fat Dosya biçimi hatası" gibi bir hata verdi.Bende yeniden başlattım ve bir daha ki açılışta "Receiver Disk (Burasını tam hatırlamıyorum) " hatası verdi. Biosa giremiyordum bende güvenlik kartını söktüm.Yeniden başlattığımda Xp'ye girdim sorunsuz bi şekilde . Ama kartı takıp yeniden açtığımda bu sefer kasa çalışıyor ama monitöre görüntü hiç gelmiyor. POS yaparken bile. Bu şekilde 2 bilgisayarm gitti. Ekran kartından yada başka bi donanımdan olacağını hiç sanmıyorum. Bi yol gösteren olursa çok sevinirim :twisted:
+1yibo68' Alıntı:4.Çözüm olarak ben BT sınıfımdaki tüm bilgisayarların güvenlik kartları söktüm.kendi XP mi ve gerekli gördüğüm programları yükledim.Norton Ghostla Image CD oluşturdum. ve bilgisayarlar Deepfreez yükledim.not: güvenlik kartlarını takmadım geri
ARTIK BT SINIFINDA NO PROBLEM![]()
![]()
3.En önemliside Kurtarma DVD leri ( öğrenci bilgisayarları için söylüyorum HATALI)
ayhangunes' Alıntı:Sinir oldum bugün
bu uyuz koruma kartına giriş dahi yapamıyorum. şifre değiştirilmiş "12345678" değil.
Açılmıyor o yüzden sağolasıcalar bir de Norton u yüklemişler Hakk getire. Sistem virüslü olsa daha hızlı çalışır.