Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ; bt deki sistemleri yenileyeceğim , güvenlik kartı ile deep freze programı arasında karasız kadım sizin tavsiyeniz ne olur bu konuda ,uygulamada hangisi daha verimli sizce deneyimlerinizi bekliyorum
Güvenlik kartı arızalanmadığı sürece deepfreezeden daha kullanışlı. Açılışta ayarlayabiliyorsunuz açılış modunu. Ama drive vaccine lisans sorunu çıkarmasaydı en memnun kaldığım yöntem olacaktı.
Bence yazılım koruması. Güvenlik kartları bir müddet sonra bozuluyor ve sorun çıkarıyor.(Ekrana görüntü gelmemesi v.b ) Ayrıca kullanım kolaylığı açısından da yazılımlar daha kullanışlı. Güvenlik kartlarını sadece açılışta kontrol edebilirken yazılımlara her an müdehale şansımız var.
bende drive vaccine kullanıyorum ama şu aralar sürekli lisans istiyor, programı kaldırıp yeniden kuruyorum bi kaç gün sora tekrar istiyor 1 yıldır problem yoktu yeni başladı.
elinde sağlam ilaçlı drive vaccine olan varsa alabilirim
Şu son birkaç haftaya kadar drive vaccine idi ama önceden tek tük çıkan lisans problemi artık neredeyse tüm makinalarda çıkmaya başlayıncaaa... ben de kararsız kaldım. Ama kartı düşünmem; modası geçti artık.
GÜVENLKİ KARTI VARDI BENİM MAKİNALARDA.
HEPSİNİ SÖKTÜM DEEPFREEZE KURDUM. ÇÜNKÜ OLUR OLMADIK DONANIM SORUNLARI VERİYORLARDI VE SADECE GÜVENLİK KARTINI ÇIKARTIP YENİDEN TAKINCA DÜZELİYORDU. ŞİMDİ RAHATIM SORUN OLMUYOR. DAHA İYİ...