Güvenlik Kartı Sorunu

Kodla Büyü

semraaa14

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Labdaki bil. bazı programlar yüklemem gerekiyor. Bilgisayarların çoğuna yükledim ama bilgisayarlardan bir tanesinin güvenlik kartını ne yönetici modunda açabiliyorum ne de başka bir modda açamadım. Bilgisayarlar EXPER CTRL+G tuşunu kullanıyorum olmuyor. Neden olabilir acaba?

denedim hocam olmuyor, denemediğim kalmadı nerdeyse... Hiç anlamadım...diğerlerinde sorun olmadı.. buna ne yapıyorsam olmuyor. bir nedeni var ama anlayamadım...

Consola geçememe durumu neden kaynaklanabilir. Böyle bir durumla karşılaşan yok mu arkadaşla...

küçük bir ayrıntı
eminim bu noktayı düşünmüşündür
ama söylemeden geçmiyeyim dedim
belkide klavye sorunlu yada home veta ctrl tuşu sorunlu(basmıyor)

Sökün atın

Sökün atın şu güvenlik kartlarını sorun üstüne sorun çıkarıyor, deepfreeze in gözünü seveyim...

güvenlik kartını söktüm taktım bitanesinde oldu. arkadaşlar diğeri olmuyor... farklı önerisi olan var mı?

bios da güvenlik kartını devre dışı bıraksan olmazmı.Hani format atarken devre dışı bırakıp öyle formatlıyoruz bilgisayarı bi o şekilde dene.

benim bil. da exper aynı sorun için bende baya uğraştım kartı farklı bilgisayarlarda denedim yazılımı falan yüklü ama bil. görmüyodu.Teknik servis baktı kart bozulmuş :?

teşekkür ederim arkadaşlar olay çözüldü, klavyede sorun varmış...numlock yanıyor kapanmıyor. çok ilginç başka klavye taktım oldu. çok şükür... Herkese tekrar teşekkür ederim arkadaşlar...

Geri