zech e katılıyorum.yalnız image attıktan sonra ip yi de değitirmeyi sakın unutmazech' Alıntı:Hocam güvenlik kartının programını kurmadan imaj al.
Diğer bilgisayara imaj atıp gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra tekrar güvenlik kartını kurarsın.
Çünkü imaj attıktan sonra bilgisayarın adını falan değiştirmen gerecek. Yoksa ağda sorun yaşarsın..
Ben böyle yaptım sorun çıkmadı...
Haydi Kolay Gele.........
hocam ben yanlış anlamışım.Güvenlik kartı takılı kalabilir ama kartı kurulumunu kaldır.hüzün' Alıntı:Arkadaşlar vestel öğrenci bilgisayarının imajını alıcam. Güvenlik kartı takılıyken imaj alırsam sorun yaşar mıyım? Yoksa zaten takılıyken mi imaj almam gerekiyor?
guvenlik-araclari-deepfreez-guvenlik-karti-filitre-f104/deepfreze-kullanmayin-bunu-kullanin-ucretsiz-full-t30686-180.html Sayfanın altında benim mesajımdan indirebilirsin hocam ben foruma eklemiştimnurertugay' Alıntı:Bilalca hocam sizin dediğiniz şekilde de yaptım olmadı. Drive Vaccine programını nerden bulabilirim. verdiğiniz adres okulda açılmıyor da.
nurertugay' Alıntı:Bilalca hocam sizin dediğiniz şekilde de yaptım olmadı. Drive Vaccine programını nerden bulabilirim. verdiğiniz adres okulda açılmıyor da.