Güvenlik Kartının Etkin yapmak...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEMEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

MEMEK

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar ben bilgisayarlara SP3 yükledim.Güvenlik kartının etkin yapabilir miyim,Bir yolu var mı?
Ayrıca bir sorum daha olacak. 3 bilgisayarda güvenlik kartı etkin( C ve D ) ; ama ben güvenlik bölümüne girdiğpimde D`yi devre dışı bırakamıyorum;fare ile herhangi bir işareti kaldıramıyorum...

güvenlik bölümünde fare iş yapmaz hocam.. tab tuşuyla ilerle space tuşu ile tik koyabilir veya kaldırabilrisin. :+1:

Hocam teşekkürler. Diğer soru için (SP3 yüklü bilgisayarda) Güvenlik kartının etkin yapma yolu var mı?Bilginiz var mı?

BİLGİSAYARIN AÇILIŞINDA CTRK+HOME YAP ŞİFREYE 123456789 GİR ETKİN YAPMA İSTEDİĞİN SÜRÜÇÜYÜ VE KORUMA TÜRÜÜ OROMATİK SEÇ

Arkadaşlar anladığım kadarıyla bu Güvenlik kartları işletim sistemiyle bir ilgisi yok(yani windowsta yüklü değil.) Donanımsal olarak var zaten.Sadece onu etkinleştirmekle mı kalıyor...

Öğretmen pc sine sp3 kurdum.Marka exper,kart junior sheriff.Korumak istediğim sürücü seçili ve koruma otamatik olan yer işaretli olmasına rağmen kart pasif kalıyor.Otamatik olan yerin karşısında günde ..... diye bölüm var.Bu 0 mı yoksa kaç olacak.Pc ilk açılışta kart gözüküyor.Ctrl+W ile şifreyi girip kartı pasifize edebiliyorum.Fakat nafile onu yapmasak bile her şey yine kaydediliyor.Ctrl+home ilede kart ayarlarına girebiliyorum.Bu sorunu nasıl çöze bilirim?

Arkadaşlar benim sorunuma çare bulacak yok mu?Her şey normal olmasına rağmen güvenlik kartı aktif olmuyor.

Güvenlik kartını aktif etmek için küçük bi programı var. onu çalıştırmalısınız.

Ekli dosyalar

• v8.rar
    v8.rar
    123.8 KB · Görüntüleme: 42
gerçekten bu programla aktif oluyo mu hocam? Bi deneyelim inş. olur. Formattan sonra ne yaptıysam bi kaç bilgisayarda aktif hale getirememiştim.

Geri