Güvenlik KARTINI PASİT HALE GETİRME

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan enixrin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

enixrin

Site Gezgini
Arkadaşlar BT sınıfımdaki bilgisayarlarda güvenlik kartını pasif hale nasıl getirebilirim. Kasa yı açmadan pasif hale getirmek ve kasa takılı halde iken bile bilgisayarı formatlayabilmek. Bunun bir yolu varmı. Kısaca kart takılı olacak, ancak bilgisayar onu görmeyecek. /Exper PC - Wslite ve Junior Sherif kartlarım var)

Hocam güvenlik kartı ekranı karşınıza geldiğinizde CTRl+W tuş kombinasyonuna basın
Şifre genelde=12345678 olur umarım işinize yarar
Eğer güvenlik kartı penceresi hızlı geçiyorsa tuş kombinasyonun ne olduğunu görmek ve ekranı durdurmak için klavyeden pause break tuşunu kullanabilirsiniz
Kolay gelsin

cigidem' Alıntı:
Hocam güvenlik kartı ekranı karşınıza geldiğinizde CTRl+W tuş kombinasyonuna basın
Şifre genelde=12345678 olur umarım işinize yarar
Eğer güvenlik kartı penceresi hızlı geçiyorsa tuş kombinasyonun ne olduğunu görmek ve ekranı durdurmak için klavyeden pause break tuşunu kullanabilirsiniz
Kolay gelsin

Hocam bunları biliyorum, ben güvenlik kartı programını kaldırıktan sonra, kartı kasadan çıkarmadan biostan nasıl pasif hale getirebilirim onu soruyorum .

arkadaşlar aynı sorun bendede var. güvenlik kartını çıkarmadan nasıl pasif hale getirip program kurabilirim

bios-boot ayarlarına gel. oradan başlangıçta güvenlik kartı seçilmiştir. onu değiştir sorun çözülür

forumu öğrencilerinde ziyaret ettiğini unutmayalım. Bu tür konulara cevapları pm den versek daha iyi olmaz mı?

biostan çözüm öneriniz için teşekkür ederim. Böyle bir sıkıntı yaşamıştım yakın zamanda. kartı sökmeyi düşünüyordum ama açıkçası gözüm kesmiyordu. çünkü görevlendirme gittiğim bir okuldu.

ctrl+home tuşalarına bastıktan sonra koruma yok diyin (yönetici şifresini girerek) kart pasif

Geri