güvenlik sertifikası uyarısı acil

Kodla Büyü

gokmer29

Aktif Üye
arkadaşlar bugün idareci odaları da dahil bütün bilgisayarlarda mail hesaplarına girerken (hotmail,gmail, vs.) güvenlik serifikası uyarısı vermeye başladı. sayfaları açmıyor. bu problemle karşılaşan var mı? çözümü nedir?

Aynı uyarı, bence meb proxy ile ilgili bir sorun.

Windows güncellemeye girdiğimde saat ve tarih doğru olduğu halde, internet sunucusundan güncellediği halde, saat ve tarih güncelleme için geçerli bir sertifika yok gibi bir hata veriyor.

msn'ye girmiyor, çoğu web sitesinde aynı uyarıyı veriyor.

aynı durum yahoo içinde geçerli...
devam et dediğimizde umarım gerçekten de bir güvenlik sıkıntısı yaşamayız...

SoNMeZ' Alıntı:
bu web sitesine devam et diyerek girdim. şuan bi sorun yok bende

Ama üyelik girişi gerektiren bazı sitelere log olamıyoruz, devam et desek dahi.

Ayrıca sürekli sertifika hatası.

Geçicidir büyük ihtimalle, meb proxy serverlarından kaynaklanan bir hatadır. Umarım çabuk düzeltirler.

Hay sizin ben.. Bende yerelde bir sorun var diye uğraşıp duruyorum 1,5 saattir. İnsan bilgilendirme yapar. Ama bilgilendirme yapılırsa çalışmalar bilimsel olur dimi. Bilimsellik kim bunlar kim iyice bıktırdılar.

valla bende şimdi yeni gördüm bu başlığı aynı sıkıntıdan muzdaribim,hayır bizim okulun ülçe üzerinden yazışmaları gmaille yapıyorlarl kaldık ortada dımdızlak

Müdür sordu az önce mailime giremiyorum diye bi şekilde açtık ee benim bütün işlemlerim burdan nasıl yapıcam dedi.Duman ya da güvercin olabilir hocam siz seçin dedim güldük..ağlanacak halimize..

Allah kahretsin böyle işi ya, her gün böyle şeylerle uğraşmak zorunda mıyız biz? Sizin yüzünüzden, bu yasakçı zihniyet yüzünden sabahtan beri hiç bir işimi doğru düzgün halledemedim. SSL gidince VPN de gidiyor doğal olarak. Ben lab'da VPN kullanıyorum. Sabahtan beri tek bir iş bile yapamadım sayenizde. Bir öğretmen arkadaş geliyor yok bilmemnenin şu şarkısı lazım derste kullanacağım diyor, youtube kapalı, torrent kapalı. VPN'den girelim diyoruz bu sefer de SSL sertifika sorunu yüzünden VPN'e erişilmiyor. Başka bir öğretmen arkadaşın sınıfındaki bilgisayar bozulmuş, internet'ten bir dosya indirmem gerekiyor, bütün siteler engelli. Yahu kardeşim siz ne yapmaya çalışıyorsunuz??? Bizden daha mı iyi biliyorsunuz bu işleri, onu mu anlatmaya çalışıyorsunuz? Gelin çekin fişi olsun bitsin madem, Allah'ım yarabbim ya!

Geri