Güvenlik Sistemi Kurulumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan die4you
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

die4you

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bana kamera kurulumu ve bunların dvr kayıt cihazına bağlanması ile alakalı bilgi lazım. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim veya detaylı anlatan bildiğiniz site linki varsada olur..

hocam kamera kurulumu derken doanımsal olarakmı yazılımsal olarakmı?

her ikiside olur. Ben bir yere 3 kamera ve dvr kayıt cihazı yada bilgisayara kayıt edecem bunun kurulumu ayarları nasıl yapılır.

die4you' Alıntı:
her ikiside olur. Ben bir yere 3 kamera ve dvr kayıt cihazı yada bilgisayara kayıt edecem bunun kurulumu ayarları nasıl yapılır.
..
1. DVR ve KAMERALAR alınır
2. Monte edilir ve kabloları çekilir (power ve data)
3. Data kabloları DVR cihaza yada DVR kart olan bilgisayara takılır.
4. DVR cihaz ise kullanılan. kendi yazılımı zaten vardır. kurulum klavuzu içinden çıkar. Yönetici şifreleri değiştirildikten sonra istenirse DVR a bağlanan monöitörden (DVR da kendi işletim sistemi olan mini bir pc dir aslında) kayıtla ilgili ayarlar yapılır ve otomatik olarak kaydetmeye başlar.
Eğer DVR cihazı değilde DVR kart kullanıldıysa kart yazılımı bilgisayara yüklenir. Gerekli ayarlar bilgisayarda yapılır.
..
Daha geniş bilgi için
..
http://megep.meb.gov.tr/mte_program_mod ... EO0125.pdf
..

eyvallah hocam saolun bakalım peki şunuda sorayım böle kamera ve dvr satan site varmı sağlam bildiğiniz...

die4you' Alıntı:
eyvallah hocam saolun bakalım peki şunuda sorayım böle kamera ve dvr satan site varmı sağlam bildiğiniz...
..
okul nerde hocam. ben istanbulda görev yapıyorum. bizim kameraları aldığımız yeri öğrenebilirim elektronikçi arkadaşlardan.

okul değil barbaryan hocam işyeri ben birde dvr cihazındanmı monitöre çıktı verecez yada çoklayıcımı koyacaz birden fazla monitörü izlemek istersekk

Geri