GİS ÖSYM şifremi unuttum:(

Kodla Büyü

erdoganince

Aktif Üye
GİS ÖSYM şifremi unuttum ve yeni şifre istedim umu 2 gündür mailime gelmedi...sitede gönderildi diyor ama yok yok yok.bilgisi olan ltf yardım etsin..

idareye başvurun hocam.. osym sınav programı ile şifreyi sıfırlayabilir yeni şifre alabilirsiniz

evet arkadaşlar, maile felan gelmiyor, hikaye, ancak okuldan sıfırlayabilirsiniz... birkaç gündür şifrelerini unutanlarla uğraşıyorum.

Hocam müdür bey tc kimlik no ile girip yönetici modülüne ordan size tekrar şifre vermesi lazım.ben müdür beyin yerine şifre veriyrum öğretmenlere. bide gereksiz kutusuna geliyor genelde osym mailleri oraya bakarsan orda olabilir.

arkadaşlar yeri gelmişken ben de bir konuda bilginize başvurmak istiyorum. Başvuru merkezi işlemleri programında Müdür beyin(yönetici olarak) ve benim tanımlı 2 hesabımız var. GİS için de aynı şifreleri denediğimizde böyle bir hesap bulunamıyor. GİS için ayrı bir program ya da sayfa da bulamadım bir türlü. Anladığım kadarıyla okulun GİS için de ayrı bir hesabı ve şifresi var. Ancak bizim elimizde yok. Bunu nasıl yenileyebiliriz? Yeniledikten sonra öğretmenleri sisteme kaydetmek için Başvuru Merkezi İşlemleri programı üzerinden mi gideceğiz yoksa ayrı bir arayüz mü var?
Saygılar

hocam yönetim paneline gireceksiniz. adınızı yazıp görevli sorgulama yaptırın..İsminize tıklayın.Ekranın sağ alt kısmında bir kutucuk var şifreyi sıfırla diye.Tıklayıp kaydet deyip yazıcıdan çıkarın yeni şifre veriyor.O şifreyle girip yeni şifre oluşturuyorsunuz.

ösym'nin gönderdiği şifreler gereksiz e postalar arasına düşebiliyor...kontrol etmekte fayda var...

Çapanoğlu hocam, ben de yönetici işlemleri programını kurdum şimdi. Müdürün TC'si ve başvuru merkezi işlemlerinde kullandığımız aynı şifresiyle giriş yapıyorum. Giriş yaparken sorun olmadı. Ama hiçbir işlem gerçekleştirmeye izin vermiyor. Görevli Sorgulama'ya tıkladığım da "yetkiniz yok" diyor. Aslında ne yaparsam yapayım yetkiniz yokk diyor. Sanırım müdürün TC si yönetici olarak tanımlanmamış. Kendi hesabımdan girince de durum aynı zira. Bu yönetici olarak belirleme işi için ÖSYM'ye telefon etmekten başka yapabileceğimiz bir şey var mı?

egkhan' Alıntı:
Çapanoğlu hocam, ben de yönetici işlemleri programını kurdum şimdi. Müdürün TC'si ve başvuru merkezi işlemlerinde kullandığımız aynı şifresiyle giriş yapıyorum. Giriş yaparken sorun olmadı. Ama hiçbir işlem gerçekleştirmeye izin vermiyor. Görevli Sorgulama'ya tıkladığım da "yetkiniz yok" diyor. Aslında ne yaparsam yapayım yetkiniz yokk diyor. Sanırım müdürün TC si yönetici olarak tanımlanmamış. Kendi hesabımdan girince de durum aynı zira. Bu yönetici olarak belirleme işi için ÖSYM'ye telefon etmekten başka yapabileceğimiz bir şey var mı?
aynı sorunu bizde yaşıyoruz malesef :?

erdoganince' Alıntı:
egkhan' Alıntı:
aynı sorunu bizde yaşıyoruz malesef :?
Bulunduğunuz ilde OSYM temsilcileri vardır..
onlara telefonla ulaşırsanız problem çözülecektir.

sağolun hocam. 2 gündür kıymetli il temsilcimize telefon yağdırıyoruz ama bir türlü açma zahmetine girmediler. Çok geç olmadan açar umarım :)

arkadaşlar osym programına okul kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaparak otomasyona giriyoruz, bilgi güncelleme kısmında şifre iptali yapılıyor sonra tekrar şifre veriliyor. kimseyi aramanıza gerek yok. kolay gelsin.

omurilik' Alıntı:
evet arkadaşlar, maile felan gelmiyor, hikaye, ancak okuldan sıfırlayabilirsiniz... birkaç gündür şifrelerini unutanlarla uğraşıyorum.

daha geçen cumartesi arkadaşın şifresini değiştirdik maile geldi yeni şifre... Heralde bugünlerde bi sıkıntı var sistemde..

bilgisayarhocam' Alıntı:
arkadaşlar osym programına okul kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaparak otomasyona giriyoruz, bilgi güncelleme kısmında şifre iptali yapılıyor sonra tekrar şifre veriliyor. kimseyi aramanıza gerek yok. kolay gelsin.

Hocam ekran görüntüsünü ekledim. Otomasyon menüsü altında "bilgi güncelleme" gibi bir seçenek bulunmuyor. Hangi seçeneği denersem deneyeyim yetkimiz olmadığına dair bir uyarı almaktan öteye gidemedim.

Ekli dosyalar

• ekranresmi.JPG
    ekranresmi.JPG
    62.5 KB · Görüntüleme: 883
Arkadaşlar görevli sorgula diyorsunuz hiçbirşey yazmadan formda sorgulama yapıyorsunuz.Kayıtlı olan tüm kişiler geliyor ben de dün arkadaşlara yeni şifrelerini verdim olmuyor diyen arkadaşlar görevli sorgula kısmına çift tıklasın ve beklesin ardından sorgula butonuna bassın şimdi denedim ve oluyoooorrrrr.

haluk_erdeger' Alıntı:
Arkadaşlar görevli sorgula diyorsunuz hiçbirşey yazmadan formda sorgulama yapıyorsunuz.Kayıtlı olan tüm kişiler geliyor ben de dün arkadaşlara yeni şifrelerini verdim olmuyor diyen arkadaşlar görevli sorgula kısmına çift tıklasın ve beklesin ardından sorgula butonuna bassın şimdi denedim ve oluyoooorrrrr.

Hocam "Görevli Sorgula" dediğimiz anda alttaki uyarıyla karşılaşıyoruz.

Uyarıyı kapattığımızda da form alanları pasifize olmuş oluyor. Herhangi bir veri girme ya da butona tıklama şansı yok yani anlayacağınız. Hesabımızın yetkilendirilmemesiyle ilgili mesele. Programı kullanmakla ilgili değil.

Ekli dosyalar

• hata.JPG
    hata.JPG
    54.4 KB · Görüntüleme: 874
Arkadaslar okulda bazi ogretmen arkadaslar gis sifrelerini unutmus kaybetmis. sifre unuttum dan sifre gelmiyor. ben okulda yeniyim ve benim gibi giden-gelen ogretmenler var. idare israrla biz oyle bir program bilmiyoruz, sifre unutulur mu, unutmasalarmis diye sinirleniyo. ogretmenler benden yardim istedi. simdi biri bana ne yapmam gerektigini anlatabilir mi

adyghe_tha' Alıntı:
Arkadaslar okulda bazi ogretmen arkadaslar gis sifrelerini unutmus kaybetmis. sifre unuttum dan sifre gelmiyor. ben okulda yeniyim ve benim gibi giden-gelen ogretmenler var. idare israrla biz oyle bir program bilmiyoruz, sifre unutulur mu, unutmasalarmis diye sinirleniyo. ogretmenler benden yardim istedi. simdi biri bana ne yapmam gerektigini anlatabilir mi
bazı idarecilerin haberi olmayabilir..
siz yeniyseniz sizden önceki bilgisayar öğretmeniyle irtibat kurmaya çalışın..
belki o işleri eski BT Öğretmeni yapmıştr

arkadaşlar bir çok arkadaş gibi bende norm probleminden dolayı okul değiştirdim..
eski okulda sisteme kaydım vardı..
sınav görevine başvurmam için yeni okulda tekrar kayıt yaptırmam icabeder mi?
yoksa eski şifremle başvuru yapsam problem olur mu?

Geri