erdoganince
Aktif Üye
GİS ÖSYM şifremi unuttum ve yeni şifre istedim umu 2 gündür mailime gelmedi...sitede gönderildi diyor ama yok yok yok.bilgisi olan ltf yardım etsin..
aynı sorunu bizde yaşıyoruz malesef :?egkhan' Alıntı:Çapanoğlu hocam, ben de yönetici işlemleri programını kurdum şimdi. Müdürün TC'si ve başvuru merkezi işlemlerinde kullandığımız aynı şifresiyle giriş yapıyorum. Giriş yaparken sorun olmadı. Ama hiçbir işlem gerçekleştirmeye izin vermiyor. Görevli Sorgulama'ya tıkladığım da "yetkiniz yok" diyor. Aslında ne yaparsam yapayım yetkiniz yokk diyor. Sanırım müdürün TC si yönetici olarak tanımlanmamış. Kendi hesabımdan girince de durum aynı zira. Bu yönetici olarak belirleme işi için ÖSYM'ye telefon etmekten başka yapabileceğimiz bir şey var mı?
Bulunduğunuz ilde OSYM temsilcileri vardır..erdoganince' Alıntı:aynı sorunu bizde yaşıyoruz malesef :?egkhan' Alıntı:Çapanoğlu hocam, ben de yönetici işlemleri programını kurdum şimdi. Müdürün TC'si ve başvuru merkezi işlemlerinde kullandığımız aynı şifresiyle giriş yapıyorum. Giriş yaparken sorun olmadı. Ama hiçbir işlem gerçekleştirmeye izin vermiyor. Görevli Sorgulama'ya tıkladığım da "yetkiniz yok" diyor. Aslında ne yaparsam yapayım yetkiniz yokk diyor. Sanırım müdürün TC si yönetici olarak tanımlanmamış. Kendi hesabımdan girince de durum aynı zira. Bu yönetici olarak belirleme işi için ÖSYM'ye telefon etmekten başka yapabileceğimiz bir şey var mı?
omurilik' Alıntı:evet arkadaşlar, maile felan gelmiyor, hikaye, ancak okuldan sıfırlayabilirsiniz... birkaç gündür şifrelerini unutanlarla uğraşıyorum.
bilgisayarhocam' Alıntı:arkadaşlar osym programına okul kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaparak otomasyona giriyoruz, bilgi güncelleme kısmında şifre iptali yapılıyor sonra tekrar şifre veriliyor. kimseyi aramanıza gerek yok. kolay gelsin.
haluk_erdeger' Alıntı:Arkadaşlar görevli sorgula diyorsunuz hiçbirşey yazmadan formda sorgulama yapıyorsunuz.Kayıtlı olan tüm kişiler geliyor ben de dün arkadaşlara yeni şifrelerini verdim olmuyor diyen arkadaşlar görevli sorgula kısmına çift tıklasın ve beklesin ardından sorgula butonuna bassın şimdi denedim ve oluyoooorrrrr.
bazı idarecilerin haberi olmayabilir..adyghe_tha' Alıntı:Arkadaslar okulda bazi ogretmen arkadaslar gis sifrelerini unutmus kaybetmis. sifre unuttum dan sifre gelmiyor. ben okulda yeniyim ve benim gibi giden-gelen ogretmenler var. idare israrla biz oyle bir program bilmiyoruz, sifre unutulur mu, unutmasalarmis diye sinirleniyo. ogretmenler benden yardim istedi. simdi biri bana ne yapmam gerektigini anlatabilir mi