GİTMEYİN: Muğla, Dalaman, Köfteci Efe

Kodla Büyü

ercinc98

Süper Üye
Süper Üye
sakın TAVSİYE ETMEM. Kazıkçı.

Bugüne kadar hiçbir esnafı kötülememiş birisi olarak yazıyorum.

Fethiye'den Muğla'ya gider iken Dalaman'a dönüş kavşağında yemek yemek için Yol üzeri Dalaman Köfteci Efe Restoranına girdik.

3 kişi karışık porsiyon (köfte ve çöp şiş) sipariş ettik. Yani toplam 3 porsiyon, köfte ve şiş ayrı porsiyonlar değil. şişler-köfteler minik ve köz kokulu olarak geldi. Muhtemelen köfteleri ve şişleri ızgaraya koyduktan sonra ateşi harlamak için körüklemişler. Ve kömür kokusu da vardı. Tadını fazla etkilemediği için bir şey demedim. (Porsiyonda yanlış hatırlamıyorsam 8 çöp şiş, 8 köfte vardı, yalnız çocuk menüsü gibi düşünün) 2 ayran ve 1 şalgamda vardı.

Şikayetçi olduğum kısım ise hesap, 83 TL. Adamın yüzüne baktım 83 mü dedim, 83 dedi. Ailemle geldiğim için itiraz etmedim. güzel bir tatil günümü zehir etmek istemediğimden ödedim.

Sanki yol üzeri giderken arabanın camından dışarı 83 TL atmış gibi hissettim.

Anlayacağınız Aç gittim, aç çıktım, neredeyse yenilemeyecek yemeğe 83 TL ödedim.

Böyle esnaflar, işletmeciler olmaz olsun.

MQOW.jpg

xVOR.jpg

Ekli dosyalar

• Köfteci EFE.jpg
    Köfteci EFE.jpg
    265.9 KB · Görüntüleme: 672
  • Köfteci EFE 2.jpg
    Köfteci EFE 2.jpg
    413.9 KB · Görüntüleme: 672
Re: Ynt: GİTMEYİN: Muğla, Dalaman, Köfteci Efe

Küçük ve yolüstü yerlerde Porsiyonun detayını ve fiyatını sormak ve gerekirse pazarlık şart.Özellikle bu tür yerlerde ve hatta daha sıkı detay ve pazarlık.

Sonuçta 40-50 edebilecek bir hesap için esaslı ödemişsiniz.
Böyle yerler bizlerin gözünü açması için örnek olsun.
Geçmiş olsun.

Bunu gördüğüm iyi oldu. Geçenlerde bende Tosyada yolun kenarında 12 adet buz gibi çaya 24 TL verdim.

Tosya dan İstanbul istikametine giderken Sumela Park var ben de orayı onermiyorum.. Akcaabat köfte diye birşey getirdiler yarısı cig yarısı yanık dünya para verdik sözüm ona meshurmus bir de...

sert_hard' Alıntı:
Tosya dan İstanbul istikametine giderken Sumela Park var ben de orayı onermiyorum.. Akcaabat köfte diye birşey getirdiler yarısı cig yarısı yanık dünya para verdik sözüm ona meshurmus bir de...
Hocam ben Akçaabatlıyım. Kesinlikle Akçaabat köfteyi Trabzon dışında yemeyin o köfte Akçaabat köftesi değildir. Ben şahsen çok denedim ama bir türlü bulamadım :)

keriz yerine koyuyorlar ya zorumuza gidiyor... tadi güzel olsa 100 tl bile verelim ama böyle yerleri sikayet etmek gerek....

Lokanta kdv fişleri yada pos cihazları şifre üretmeli.
Şifre ile otel lokanta be tüm işyerleri reyting havuzunda yıldızları ile görülmeli.
Alışveriş sitelerinde bile satıcıya puan veriyoruz.Neden bir marketin şubesine bile puan vermeyelim.
Adam olurlar böylece.

COBOL' Alıntı:
Lokanta kdv fişleri yada pos cihazları şifre üretmeli.
Şifre ile otel lokanta be tüm işyerleri reyting havuzunda yıldızları ile görülmeli.
Alışveriş sitelerinde bile satıcıya puan veriyoruz.Neden bir marketin şubesine bile puan vermeyelim.
Adam olurlar böylece.
:+1:
veya birileri android için bir uygulama geliştirmeli.

Geri