G: üzerindeki dosya sistemi denetleniyor

Kodla Büyü

sakar_huseyin

Aktif Üye
Bilgisayarım açılışta CHKDSK çalıştırıyor ve harici diskimi (G sürücüsü) denetliyor. "Disklerinizden biri tutarlılık gözden geçirilmesi gerekmekte" diyor. Denetlemeyi bitirdi. diskler çalışıyor. Bir problem yok. Ancak bilgisayarımı yeniden başlattım aynı denetlemeyi tekrar yapıyor. Bilgisayarı kapattım bir süre sonra tekrar açtım yine aynı denetleme. Harici diski sistemden sorunsuzca kaldırdım, bilgisayarı yeniden başlattım denetleme yok normal açılıyor. nedir bunun sebebi arkadaşlar. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Bunun sebebi Harici diskinizdeki zarar görmüş bir klasör veya dosyadır. İlgili dosyayı bulup silmeniz gerekiyor eğer klasör kaynaklıysa bu klasörü silip başka klasör oluşturun sorun hallolacaktır.

hasari' Alıntı:
Bunun sebebi Harici diskinizdeki zarar görmüş bir klasör veya dosyadır. İlgili dosyayı bulup silmeniz gerekiyor eğer klasör kaynaklıysa bu klasörü silip başka klasör oluşturun sorun hallolacaktır.
Hasari hocam aynı sorun bende de var.Bu dosya ya da klasörü bulmanın bir yolu varmıdır?

bayx49' Alıntı:
hasari' Alıntı:
Hasari hocam aynı sorun bende de var.Bu dosya ya da klasörü bulmanın bir yolu varmıdır?
Hocam tarama sırasında dosyanın adı ya da klasörün adı çıkıyordur ordan bakıp tespid edebilirsiniz.
Baktınız olmadı tüm klasörlerinizi değiştirin: Yeni klasörler oluşturun, dosyarınızı bunların içine atın eskilerini silin. :)

Geri