Galaksiler arası yerdeğiştirme <Tek Başlık>

Kodla Büyü

Internet

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
kardeşim şu bizim dönem dönem yaptıklarımız bazen çok komik geliyor bana.
20 gündür tek bir farklı yazacak başlık bulamamktan şikayetçi olma durumundan açtım bu başlığı. :?

gerçekten olacağın ötesine gidemeyiz, çalıştığımız ve atandığımız yerlerde mutlu olsak, çok zorlamasak ha? :wink:

ayrıca diğer tüm paylaşım konularında başlık bekliyorummm... :idea:

yoksa Galaksiler arası yerdeğişim klavuzu diye de başlık açarım ha :++:

Hocam sen nerde görevyapıyorsun hakkari de çalışsan kapının önünde iki bomba patlatsalar bizm arkadaş gibi yada benim müfettiş gibi ( 90 larda )gelip okulunu yaksalar oturupizlesen Vallahi değil galaksidünya değiştirirdin Safsata yapma bence haddini bil. illa farklı birşey yazmak istiyorsan yürü git spor forumlarında transfer haberlerine yorumyap yada git birikiforuma eğitim amaçlı birşeyyaz da işe yara.

guraysen' Alıntı:
Hocam sen nerde görevyapıyorsun hakkari de çalışsan kapının önünde iki bomba patlatsalar bizm arkadaş gibi yada benim müfettiş gibi ( 90 larda )gelip okulunu yaksalar oturupizlesen Vallahi değil galaksidünya değiştirirdin Safsata yapma bence haddini bil. illa farklı birşey yazmak istiyorsan yürü git spor forumlarında transfer haberlerine yorumyap yada git birikiforuma eğitim amaçlı birşeyyaz da işe yara.

Senin Galaksin ile benim ki fersah fersah uzak, duymuyorum seni

Internet' Alıntı:
kardeşim şu bizim dönem dönem yaptıklarımız bazen çok komik geliyor bana.
20 gündür tek bir farklı yazacak başlık bulamamktan şikayetçi olma durumundan açtım bu başlığı. :?

gerçekten olacağın ötesine gidemeyiz, çalıştığımız ve atandığımız yerlerde mutlu olsak, çok zorlamasak ha? :wink:

ayrıca diğer tüm paylaşım konularında başlık bekliyorummm... :idea:

yoksa Galaksiler arası yerdeğişim klavuzu diye de başlık açarım ha :++:

Görev yerin neresi ?

* yolluğu alsak yeter.

* ayrı ayrı yerlerdeki eşler hapı yuttu

* zorunlu hizmete bi giden sittin sene daha gelemez ya da varamaz.

* hangisi daha az yakar tadındaki başlıklarda ışık hızında artış.

* kara deliiklerde yapılan zümre toplantıları

* nimet, ömer dinçer den uzakta olmanın dayanılmaz hafifliği.

* formatör görev listesine eklenecek göktaşı yörünge hesapları

* varoş galaksi okulları, gettosu gundisi oh ohh

* uzay zamanı büken buzkırıcı

* olmazsa olmazımız, oy kullanmaya bile gidemeyecek bbnetcilerin siyasi atışmaları
[/b][/b]

guraysen' Alıntı:

hocam haklı olduğun kadar agresifsin. ne gerek var bu kadar sert çıkmaya?

benim yer değiştirme ile alakam olmasa bile forum ile hiç alakasız otomobil konuları veya özel konular yerine yer değiştirme ile ilgili konuları görmek daha iyi görünüyor benim için. En azından meslektaşlarımın sorunları ve durumları hakkında fikir sahibi oluyorum.

Geri